Στο γήπεδο που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα και τα όνειρά του για το μέλλον, τα οποία ειδε μετά απο μερικά χρόνια να πραγματοποιούνται και μάλιστα στο έπακρο, επέστρεψε το Σάββατο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν ξεχνά από που ξεκίνησε και λίγες μόλις ημέρες μετά τη βράβευσή του σε MVP του ΝΒΑ, βρέθηκε μαζί με τα αδέρφια του Θανάση, Κώστα και Άλεξ στο γήπεδο του Τρίτωνα όπου διεξήχθησαν οι ημιτελικοί και οι τελικοί κατηγοριών του τουρνουά «AntetokounBros 2019».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι φυσικό επικράτησε πανδαιμόνιο στο γηπεδάκι του Τρίτωνα και είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν κλειστοί όλοι οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο, το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανακαινίστηκε για τις ανάγκες του event.

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του έκαναν την εμφάνισή τους γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο, ενώ μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν ακόμη και στις ταράτσες των πολυκατοικιών για να τους δουν και να τους χειροκροτήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Oι ιαχές «MVP – MVP» του κόσμου δονούσαν την ατμόσφαιρα για τον ένα και μοναδικό Greek Freak, ο οποίος δεν σταμάτησε να μοιράζει αυτόγραφα και να βγαίνει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.

Έρχεται η «Antetokounbros Academy» για παιδιά που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα!

Μάλιστα στο event ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του προχώρησαν στην ανακοίνωση μίας εξαιρετικά σπουδαίας κίνησης, την οποία ετοιμάζουν!

Πιο συγκεκριμένα ο αστέρας των Μπακς και ο αδερφός του Θανάσης ανακοίνωσαν τη δημιουργία της «Antetokounbros Academy», που θα έχει σκοπό να βοηθήσει παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, προκειμένου να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Σε συνεργασία με το «Eurohoops» και το Ίδρυμα Ωνάση, η οικογένεια Αντετοκούνμπο θέλει να προσφέρει στην κοινωνία και με αυτόν τον τρόπο να γίνει το… μέσο για την ελπίδα και τα όνειρα παιδιών που δεν θα μπορούσαν υπό άλλες συνθήκες να κάνουν αυτό που αγαπούν.

Σε πρώτη φάση έχει μαζευτεί το ποσό των 25.000 ευρώ από το event, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των παρευρισκόμενων στο event της NIKE ήταν οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Νίκος Ζήσης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, ο προπονητής του Γιάννη στον Φιλαθλητικό, Τάκης Ζήβας, ο πρόεδρος Γιάννης Σμυρλής και ο Κρις Ουάμπα του Άρη.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης