Εκτός και από το Game 4 των ΝΒΑ Finals τέθηκε ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τάιλερ Χίροου, που συνεχίζει την αποθεραπεία του στο δεξιό χέρι (όπου υπέστη κάταγμα στο Game 1 του πρώτου γύρου των playoffs κόντρα στους Μπακς).

Ο προπονητής των Χιτ, Έρικ Σπόλστρα είπε μετά την προπόνηση της Πέμπτης ότι ο Χίροου κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το τελευταίο εμπόδιο με το Game 4 εναντίον των Ντένβερ Νάγκετς να είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή το βράδυ (ξημερώματα Σαββάτου για Ελλάδα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αποτελεί απλά μέρος της διαδικασίας», είπε ο Σπόλστρα. «Πρέπει να περάσεις από στάδια. Το πρώτο μέρος ήταν απλά σουτ, μετά κίνηση, μετά επαφή με προπονητές και μετά το επόμενο επίπεδο είναι επαφή στην προπόνηση. Δεν έχει πάρει το «ΟΚ» για να παίξει».

Από την πλευρά του ο άσος των Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ είπε: «Προφανώς, ήταν τεράστιος σε αυτό που κάναμε όλο το χρόνο. Αλλά νομίζω ότι η διάθεσή του βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει και να βοηθήσει. Δεν ξέρω πού είναι σε αυτή τη διαδικασία, αλλά τον βλέπω να δουλεύει. Τον βλέπω να χαμογελά. Τον βλέπω να είναι γύρω από τα παιδιά, κάτι που είναι καλό για εκείνον και ακόμα καλύτερο για εμάς. Τον θέλουμε εκεί έξω μαζί μας. Όποτε είναι έτοιμος, θα επιστρέψει και θα είναι καλύτερος από ποτέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης