Την απόφασή του να μην επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπτωση που υπάρξει επανεκκίνηση της σεζόν του ΝΒΑ και οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δεν έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση στα πλέι οφ, γνωστοποίησε ο Ντάμιαν Λίλαρντ.

Οι Μπλέιζερς είχαν ρεκόρ 29-37, πίσω από τους Μέμφις Γκρίζλις (32-33), οι οποίοι είχαν καταλάβει την τελευταία θέση για τα πλέι οφ της Δυτικής Περιφέρειας, πριν η σεζόν ανασταλεί στα μέσα Μαρτίου, ενώ το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου εξετάζει διάφορες επιλογές για την επανέναρξη. Μία από αυτές περιλαμβάνει λιγότερους αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και στη συνέχεια μετάβαση στα πλέι-οφ, σύμφωνα με το ESPN. Αν ακολουθηθεί αυτό το σενάριο, τότε οι Μπλέιζερς δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εάν επιστρέψουμε και δεν έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε μία θέση στα πλέι οφ, τότε θα εμφανιστώ στην προπόνηση και θα είμαι με την ομάδα μου», δήλωσε αρχικά ο πόιντ γκαρντ του Πόρτλαντ στο Yahoo Sports, ξεκαθαρίζοντας: «Θα κάνω όλα αυτά και μετά θα κάτσω στον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων. Δεν πρόκειται να συμμετάσχω. Σας το λέω από τώρα».

Ο Λίλαρντ είπε ότι ήταν υπέρ ενός τουρνουά στυλ play-in που περιλαμβάνει κατάταξης για τις θέσεις 7-12, προκειμένου να καθοριστούν οι τελικές θέσεις μετά την κανονική περίοδο. «Αν επιστρέψουμε και αγωνιστούμε σε κάτι σαν τουρνουά, που θα παίζουμε για μία θέση στα πλέι οφ, τότε αυτό θα είναι τέλειο. Παλεύαμε σαν ομάδα για να πάρουμε θέση στα πλέι οφ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης