Μετά την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το ερχόμενο σαββατοκύριακο (7-8/11) θα υπάρχει αγωνιστική δράση για την 3η αγωνιστική της Basket League.

Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά από τη στιγμή που αυτοί δεν θα πραγματοποιηθούν, το κενό καλύφθηκε με το πρόγραμμα της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου, στις 17:00, το Μεσολόγγι υποδέχεται τον Ιωνικό Νικαίας, ενώ την ίδια ημέρα, το Περιστέρι φιλοξενεί την ΑΕΚ στις 19:30, για την 3η αγωνιστική. Την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με το τζάμπολ να ορίζεται για τις 19:30.

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τρεις αναβολές από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, αναβάλλεται ο αγώνας Ηρακλής-Κολοσσός Ρόδου, λόγω του lockdown στη Θεσσαλονίκη και της απαγόρευσης διεξαγωγής αγώνων στην πόλη. Αναβλήθηκε επίσης η αναμέτρηση Λαύριο-Άρης λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού των γηπεδούχων, καθώς και η αναμέτρηση Λάρισα-Προμηθέας Πατρών, αφού και οι Αχαιοί έχουν «χτυπηθεί» από τον κορονοϊό.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Basket League, όπως έχει διαμορφωθεί μετά την αναβολή αναμετρήσεων λόγω εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων λόγω του COVID-19, έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7-11-2020

ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» 17:00 Μεσολόγγι-Ιωνικός Νικαίας

Ανδρέας Παπανδρέου 19:30 Περιστέρι-ΑΕΚ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8-11-2020

ΟΑΚΑ 19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

* Θα οριστούν σε άλλη ημερομηνία οι συναντήσεις Ηρακλής–Κολοσσός,

Λαύριο–Άρης και Λάρισα–Προμηθέας Πατρών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης