Στις 6 Ιουνίου θα επαναρχίσει το γερμανικό πρωτάθλημα μπάσκετ της πρώτης κατηγορίας (BBL). H Λίγκα, έχοντας λάβει την έγκριση των βαυαρικών Αρχών αποφάσισε να διεξαχθούν οι εναπομείναντες αγώνες μέχρι την ανάδειξη του πρωταθλητή σε ένα γήπεδο και συγκεκριμένα στην Audi Dome του Μονάχου.

Η BBL ανακοίνωσε σήμερα (20/5) το πλήρες πρόγραμμα της τελικής φάσης. Συγκεκριμένα, οι αγώνες θα αρχίσουν στις 6/6 και θα ολοκληρωθούν στις 28/6 στο Μόναχο, με τη συμμετοχή δέκα ομάδων, που έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους. Από αυτούς τους δύο ομίλους θα προκριθούν τέσσερις ομάδες από κάθε έναν στα play off. Τόσο στα προημιτελικά, όσο και στα ημιτελικά θα διεξαχθούν από δύο αγώνες, ενώ διπλοί αγώνες προβλέπονται και ανάμεσα στους δύο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στην τελευταία θέση κάθε ομίλου θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες, για να κριθεί η κατάταξη για την 9η και τη 10η θέση. Συνολικά θα διεξαχθούν 35 αγώνες μέχρι τις 28 Ιουνίου.

Στον Α’ όμιλο συμμετέχουν οι εξής ομάδες: Μπάγερν Μονάχου, Μέρλινς Κραϊλσχάιμ, Όλντενμπουργκ, Γκέτινγκεν και Ουλμ.

Στον Β’ όμιλο συμμετέχουν οι εξής ομάδες: Λούντβιχσμπουργκ, Άλμπα Βερολίνου, Ράστα Βέχτα, Μπάμπεργκ και Φράπορτ Σκαϊλάινερς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης