Πιτίνο: «Η Εθνική ομάδα δεν έχει σχέση με αντιπαλότητες»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019, 16:50
Πιτίνο: «Η Εθνική ομάδα δεν έχει σχέση με αντιπαλότητες»

Μετά την άρνηση των διεθνών παικτών του Ολυμπιακού να αγωνιστούν στην Εθνική λόγω της παρουσίας του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ο Αμερικανός τεχνικός πήρε θέση επί του θέματος.

Πιο συγκεκριμένα , με αφορμή την κίνηση αυτή των Πρίντεζη, Παπανικολάου και Κόνιαρη ο νέος ομοσπονδιακός μας τεχνικός με προσωπική δήλωση ξεκαθάρισε πως η Εθνική δεν έχει σχέση με αντιπαλότητες.

Υπενθυμίζεται ότι οι προαναφερθέντες παίκτες απέστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ, μέσω της οποίας γνωστοποίησαν ότι θέτουν εαυτούς εκτός «γαλανόλευκης».

Οι διεθνείς του Ολυμπιακού ισχυρίζονται ότι είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από τον Ρικ Πιτίνο πως δεν θα είναι προπονητής στον Παναθηναϊκό ή σε κάποια άλλη ομάδα και μετά την συμφωνία του Αμερικανού προπονητή με τους «πράσινους» δεν θέλουν να βρεθούν στην μέση της διαμάχης.

Αναλυτικά η δήλωση του 67χρονου τεχνικού:

«Όταν συναντήθηκα με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού - δεν υπήρχαν "ανοιχτές" θέσεις εργασίας για εμένα, ώστε να κοουτσάρω. Έχω μεγάλο σεβασμό για όλες τις ομάδες στην Ελλάδα.

Η Εθνική Ομάδα δεν έχει σχέση με μία αντιπαλότητα, αλλά με το να αγωνίζεσαι και να τιμάς τη χώρα σου. Θα επιλέξω 12 παίκτες που θα μου δώσουν σπουδαία προσπάθεια για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019, 17:03