Συνελήφθησαν 37 οπαδοί της Μπούντοτσνοστ που ερχόντουσαν για... πόλεμο στο ΣΕΦ

Συνελήφθησαν 37 οπαδοί της Μπούντοτσνοστ που ερχόντουσαν για... πόλεμο στο ΣΕΦ
Σε 37 συλλήψεις οπαδών της Μπούντουτσνοστ την οποία αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, για την 10η αγωνιστική της Euroleague, προχώρησε η αστυνομία.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων Υπηρεσιών της ΓΑΔΑ, πραγματοποίησαν, στον σταθμό διοδίων Ελευσίνας, έλεγχο σε τρία λεωφορεία που μετέφεραν φιλάθλους της ομάδας από το Μαυροβούνιο στον Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία ενός εκ των λεωφορείων: Δεκαέξι ξύλινα στειλιάρια, 8 φωτοβολίδες, 1 κροτίδα, 1 σπρέι πιπεριού, 1 σφυρί, 1 κουκούλα, καθώς και μάρμαρα και πέτρες.

Σε βάρος των αλλοδαπών συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και εξωσχολικού αθλητισμού.

Στους υπόλοιπους οπαδούς, με τη σύμφωνη γνώμη της διοργανώτριας Αρχής, και για λόγους δημόσιας ασφάλειας απαγορεύθηκε η μετάβασή τους στο στάδιο διεξαγωγής του αγώνα και συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων επιστρέφουν στη χώρα τους.Διαβάστε περισσότερα:


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018, 20:56

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018, 23:13