Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:15, ΕΡΤ3) στον δεύτερο τελικό της Basket League, τέσσερις ημέρες μετά το πρώτο παιχνίδι των τελικών του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται 1-0 στη σειρά μετά το 73-70 στο ΣΕΦ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ποντάρει στην άμυνά της, αλλά, και στη θέληση και τη μαχητικότητα που έδειξε στο πρώτο ματς. Από την άλλη τώρα, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 2-0 στη σειρά, ώστε να «καθαρίσει» την υπόθεση τίτλου την ερχόμενη Κυριακή (11/06) μπροστά στο κοινό του και να πανηγυρίσει το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα, ενώ ο Ολυμπιακός ίσως στερηθεί τις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός μετράει 14 συνεχόμενες νίκες επί του Παναθηναϊκού, και φέτος είναι αήττητος σε επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις συνολικές αναμετρήσεις στην ιστορία τους, που είναι παραπάνω από 200 στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος, οι «πράσινοι» έχουν πάντως σημαντικό προβάδισμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης