Η πολυαναμενόμενη απόφαση ως προς το τι μέλλει γενέσθαι με τη σεζόν στη Euroleague θα ληφθεί μέσω τηλεδιάσκεψης την ερχόμενη Δευτέρα (25/5). Οι εκπρόσωποι των συμμετεχουσών ομάδων με συμβόλαιο τύπου Α (ανάμεσά τους η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός) και ο διευθύνων σύμβουλος Τζόρντι Μπερτομέου θα «βάλουν στο τραπέζι» όλα τα δεδομένα, όπως αυτά έχουν προκύψει μέχρι τώρα, όσον αφορά στους κινδύνους ελέω κορωνοϊού, και θα συναποφασίσουν για το αν θα ολοκληρωθεί ή όχι η σεζόν 2019-20.

Δεδομένη είναι η πρόθεση να ολοκληρωθεί εντός παρκέ η σεζόν με την ανάδειξη πρωταθλητή 2020. Το πιο πιθανό σενάριο φαίνεται πως είναι η διεξαγωγή των αγώνων της κανονικής φάσης που απομένουν και εν συνεχεία του final-8 σε μία και μόνο ευρωπαϊκή πόλη στα τέλη Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υποψηφιότητα έχουν καταθέσει η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Βελιγράδι, το Κάουνας, η Λιουμπλιάνα, το Βερολίνο, καθώς και η Κολωνία, με την τελευταία να είναι η πόλη που θα διοργάνωνε το φάιναλ φορ τον Μάιο, αν δεν είχε προκύψει η πανδημία του κορωνοϊού.

Στη σύσκεψη της Euroleague τη Δευτέρα (25/5) αναμένεται να παρουσιαστούν όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα και όλα τα πιθανά σενάρια για την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Η τελική απόφαση για το αν θα επαναρχίσει η σεζόν που είχε διακοπεί στις 13 Μαρτίου θα ληφθεί μέσω ψηφοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης