Σε… σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί η υπόθεση της μεταγραφής του Γιόνας Βαλαντσιούνας στον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης επιθυμεί διακαώς να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού», ωστόσο οι Νάγκετς, έχουν ξεκαθαρίσει ότι τον υπολογίζουν  κανονικά, εν όψει της νέας σεζόν.

Οι ρεπόρτερ της ομάδας, Βικ Λομπάρντι και Μαρκ Μόουζερ, σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ντένβερ, εμφανίστηκαν πεπεισμένοι ότι οι «Σβόλοι» δεν έχουν καμία διάθεση να αποδεσμεύσουν τον 33χρονο άσο,  εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι αν εγγυηθούν στον Λιθουανό και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, τότε θα παραμείνει στο δυναμικό τους.

«Οι Νάγκετς είναι πεπεισμένοι πως ο Βαλαντσιούνας θα παίξει για αυτούς και δεν θα κάνουν πίσω. Πιστεύουν πως είναι παίκτης τους και θεωρούν πως με τον χρόνο θα συμβιβαστεί κι αυτός με την ιδέα. Περιμένουν να είναι επαγγελματίας και να είναι συνεπής. Θα τηρήσουν σκληρή στάση μέχρι να συμμορφωθεί», ανέφεραν στο Altitude Radio, προσθέτοντας:

«Ο Βαλαντσιούνας δεν το κάνει για τα χρήματα, αλλά γιατί θέλει μια σταθερότητα και έχει κουραστεί από τις πολλές μετακινήσεις τα τελευταία χρόνια. Αν το Ντένβερ εγγυηθεί τον δεύτερο χρόνο συμβολαίου του, τότε είμαι σίγουρος πως θα μείνει.

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο που θέλει είναι να χαλάσει τις σχέσεις του με το ΝΒΑ και δεν θα εμπλακούν στην υπόθεση αν ο Βαλαντσιούνας δεν μείνει ελεύθερος. Η ευκαιρία να επιστρέψει στην Ευρώπη, ακόμη και στην ίδια ομάδα, θα είναι εκεί γι’ αυτόν και σε έναν χρόνο».

Μάλιστα, αναφέρθηκαν στα πολλά… επιθετικά μηνύματα που έχουν λάβει από οπαδούς του Παναθηναϊκού απαντώντας «… στην Ελλάδα δεν τηρείτε τα συμβόλαια; Αν ο Ναν θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό τώρα, μπορεί να το κάνει;».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης