Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία το απόγευμα (12/2, 18:00, COSMOTE SPORT 2 HD) στη ρεβάνς του 0-0 της Φθιώτιδας, με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα, η αναμέτρηση σηματοδοτεί την απαρχή ενός δύσκολου προγράμματος για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς επίκεινται οι αναμετρήσεις με την Άρσεναλ στο Europa League και το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Λαμία ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο και ακολούθως ανακοινώθηκε η αποστολή, από την οποία έμειναν εκτός για λόγους ξεκούρασης οι Μπα, Μπουχαλάκης, Σα, ο τιμωρημένος Ομάρ, οι ανέτοιμοι Τοροσίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπρούνο και ο Σουντανί, που χάνει τη σεζόν μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη στο Περιστέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός έχουν συμπεριληφθεί οι: Αλέν, Καραργύρης, Τζολάκης, Μαρτίνης, Γκασπάρ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Καφού, Εμρέ Μορ, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης