Πέμπτο παιχνίδι ή τέλος στο πρωτάθλημα; Αυτό το ερώτημα θα πρέπει να απαντήσουν οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κοντράρονται στις 21:00 στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” στα πλαίσια του τέταρτου τελικού των πλέι οφ της Α1.
Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν τη νίκη για να πετύχουν το 2-2 και να οδηγήσουν τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι. Από την άλλη, οι “πράσινοι” θα ψάξουν το ροζ φύλλο αγώνα για να δώσουν τέλος στο πρωτάθλημα και να αποδείξουν για μια ακόμη χρονιά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.
Μόνος απών για τον Ολυμπιακό θα είναι ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, ο οποίος εδώ και καιρό είναι τραυματίας, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα κατεβάσει την ομάδα του χωρίς απουσίες. Να θυμίσουμε ότι οι “μποξέρ” Κίντελ Γουντς και Ντέγιαν Τομάσεβιτς θα αγωνιστούν κανονικά, καθώς τιμωρήθηκαν μόνο με χρηματικό πρόστιμο.

