Όπως αναμενόταν, ο Αντώνης Φώτσης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Η διαφορά στα οικονομικά γεφυρώθηκε και ο 27χρονος φόργουορντ θα φορά για τα επόμενα τρία χρόνια τη φανέλα των “πράσινων”, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα καταβάλει 160.000 ευρώ στη Ντιναμό Μόσχας, για να αποδεσμεύσει τον παίκτη από το συμβόλαιό του.

Να σημειώσουμε ότι ο “Μπάτμαν” επιστρέφει για δεύτερη φορά στους πρωταθλητές Ελλάδας. Από το 1997 μέχρι το 2001, ο Φώτσης αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και έφυγε για το ΝΒΑ, όπου αγωνίστηκε για ένα χρόνο με τους Μέμφις Γκρίζλις, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα. Το 2003 “ξενιτεύτηκε” στην Ισπανία, παίζοντας δύο χρόνια για τη Ρεάλ και από το 2005 μέχρι σήμερα αγωνίστηκε στη Ντιναμό Μόσχας.

Την περσινή ο χρονιά σε 17 αγώνες του Ούλεμπ Καπ είχε 10,3 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα, 6,2 ριμπάουντ, 1,1 κλέψιμο και 1 ασίστ.

Το “τριφύλλι”, με δεδομένη την απόκτηση του Νίκολα Πέκοβιτς, ισχυροποιείται πολύ κάτω από το καλάθι και αναμένεται να προσθέσει ακόμα δύο παίκτες στο έμψυχο δυναμικό του, για τις θέσεις του σμολ φόργουορντ και του σούτινγκ γκαρντ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης