Χάλασε το κινητό σου; Πριν το πετάξεις και αναζητήσεις καινούργιο πέρασε μια βόλτα από τα Public. Θα εκπλαγείς πόσο γρήγορα και οικονομικά μπορείς να το επισκευάσεις. Θα κάνεις καλό και στην τσέπη σου και στον πλανήτη.

Ήξερες ότι ο πλανήτης κινδυνεύει και από τα ψηφιακά απόβλητα; Οι ευρωπαϊκές μελέτες δείχνουν ότι το βάρος των ψηφιακών αποβλήτων του πλανήτη είναι ισοδύναμο με το βάρος του Σινικού Τείχους της Κίνας! Σου φαίνεται υπερβολικό; Κι όμως. Τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά απόβλητα (e-waste), από παλιά πλυντήρια ρούχων και ηλεκτρικές σκούπες μέχρι smartphones και tablets, έφτασαν το 2021 τους 57,4 εκατ. μετρικούς τόνους (Mt), ενώ υπολογίζεται ότι η παγκόσμια παραγωγή ηλεκτρονικών αποβλήτων αυξάνεται ετησίως κατά 2 Mt ή περίπου 3% έως 4%. Οι αριθμοί δείχνουν ότι μέχρι τα τέλη της δεκαετίας, που δεν είναι και πολύ μακριά, τα ψηφιακά σκουπίδια, θα αυξηθούν σε 74 εκατ. Mt.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκινούν από ένα μικρό smartphone

Οι μεγάλες αλλαγές δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, ξεκινούν από τις μικρές καθημερινές κινήσεις που κάνουμε όλοι μας. Κανένας άνθρωπος δεν έχει υπερδυνάμεις για να σώσει τον πλανήτη μόνος του, αλλά
εκατομμύρια άνθρωποι μαζί μπορούν να επιφέρουν εντυπωσιακές αλλαγές. Η δύναμη είναι στα δικά μας χέρια και αν όλοι μαζί αποφασίσουμε να μειώσουμε τα ψηφιακά μας απόβλητα, το όφελος θα είναι τεράστιο. Οι αριθμοί δείχνουν ότι ακόμη κι αν καταφέρουμε να επεκτείνουμε τη ζωή του κινητού μας τηλεφώνου, έστω και κατά ένα μόλις χρόνο, ο πλανήτης θα εξοικονομήσει σε εκπομπές άνθρακα ποσό ανάλογο με εκείνο που προέρχεται από την κυκλοφορία 2,000 αυτοκινήτων σε ένα έτος. Δεν είναι εντυπωσιακό; Σκέφτεσαι πόσους πόρους θα μπορούσαμε να εξοικονομήσουμε, αν επεκτείνουμε τη διάρκεια ζωής του κινητού μας;

GoGreen με σύμμαχο τα Public & την iRepair!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιλαμβάνεσαι ότι η βιωσιμότητα, η ανακύκλωση και η κυκλική οικονομία είναι πλέον μονόδρομος, αν θέλουμε να παραδώσουμε έναν βιώσιμο πλανήτη στις επόμενες γενιές. Η μείωση των εκπομπών του άνθρακα, η πράσινη ενέργεια, τα λιγότερα πλαστικά, τα λιγότερα απόβλητα, η μείωση της σπατάλης γενικότερα, όταν γίνει σε πολύ μεγάλη κλίμακα, δηλαδή από όλους, μπορεί να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα για τον πλανήτη και το μέλλον του.

Ένας τρόπος για να γίνει ο καθένας μας κομμάτι της μεγάλης αλυσίδας που θα σώσει το πλανήτη είναι να
ελαχιστοποιήσουμε τα ψηφιακά μας απόβλητα, να επιδιορθώσουμε τις χαλασμένες συσκευές και να τους
χαρίσουμε μια νέα ζωή. Οπότε ναι, μπορούμε όλοι να γίνουμε οι σούπερ ήρωες που θα σώσουν τον πλανήτη,
πλανήτη. Και σε αυτόν τον αγώνα έχουμε έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο. Tα Public και η iRepair, εδώ κι έναν χρόνο, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και μας καλούν να μην πετάξουμε το χαλασμένο κινητό μας, απλώς να το επιδιορθώσουμε γρήγορα και κυρίως αξιόπιστα.

Public & iRepair σημαίνει γρήγορη επισκευή συσκευής και κορυφαία εξειδίκευση

Τα Public, o νούμερο ένα προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας, συνεργάζεται με την iRepair και μαζί
πετυχαίνουν να πάνε το service σε άλλο επίπεδο,προτείνοντας τις πιο γρήγορες ταχύτητες επισκευής. Τέλος,
λοιπόν, στις μεγάλες καθυστερήσεις, στις πολυήμερες αναμονές και στο υψηλό κόστος επιδιόρθωσης που συχνά μας έκανε να αναζητήσουμε νέο smartphone χωρίς δεύτερη κουβέντα

Αυτό σημαίνει ότι στα Public έχουμε τη δυνατότητα να επισκευάσουμε τη συσκευή μας μέσα στο ίδιο το
κατάστημα σε χρόνο που δεν ξεπερνάει τα 20 λεπτά! Μέχρι δηλαδή να κάνουμε μια βόλτα για να χαζέψουμε τις νέες αφίξεις ή να διαλέξουμε εκείνο το βιβλίο που είδαμε να κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Η απίστευτη ταχύτητα επιδιόρθωσης συνδυάζεται, βέβαια, με την εγγυημένη υποστήριξη και τις εξατομικευμένες συμβουλές τεχνολογίας από τους 140 iRepair experts, στους οποίους περιλαμβάνονται εξειδικευμένοι τεχνικοί με πάνω από 16 χρόνια εμπειρίας. Στα σημεία service της iRepair που βρίσκονται μέσα στα καταστήματα Public μπορούμε να επωφεληθούμε από μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και επισκευής συσκευών τεχνολογίας: από smartphones και tablets με λειτουργικό iOS και Android, μέχρι laptop και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Πλέον δεν έχουμε καμία δικαιολογία για να μην επισκευάσουμε τις συσκευές, μειώνοντας το ψηφιακό μας αποτύπωμα στον πλανήτη

Κλείσε ραντεβού για επισκευή συσκευής, όπως ήδη έκαναν 150.000 συμπολίτες μας

Τα Public και η iRepair μάς προτείνουν γρήγορη επισκευή και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, όπως εγγύηση
καλής λειτουργίας, παρακολούθηση επισκευής, αλλά και νέες online υπηρεσίες επισκευής (Express Επισκευή)
και τη δυνατότητα να κλείσουμε το ραντεβού μας online. Αρκεί να αναφέρουμε ότι μόνο τον τελευταίο χρόνο, οι δύο σύμμαχοι έχουν καταφέρει να επισκευάσουν περισσότερες από 150.000 συσκευές, γρήγορα (μία στις δύο έχει διορθωθεί εντός 24 ωρών) και αποτελεσματικά.

Μπορούμε λοιπόν, όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά να γίνουμε μέλη της μεγάλης αλυσίδας που θα σώσει τον πλανήτη. Πριν αντικαταστήσουμε βιαστικά το κινητό μας, οφείλουμε να το ξανασκεφτούμε. Πηγαίνουμε στα Public για να το επιδιορθώσουμε γρήγορα και εύκολα και να του χαρίσουμε μια νέα ζωή! Θα κάνουμε καλό και στον πλανήτη και στην τσέπη μας!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης