Σε μια μικρή, αλλά σημαντική κίνηση προέβη το απόγευμα της Πέμπτης η BioWare, η οποία αποκάλυψε από το πουθενά, χωρίς να προηγηθεί κάποια επίσημη προαναγγελία, το επίσημο όνομα του επόμενου Dragon Age.

Αν και η ομάδα ανάπτυξης είχε ήδη αφήσει να εννοηθεί η βασική θεματική του παιχνιδιού από το 2018, η ανακοίνωση του Dragon Age: Dreadwolf επιβεβαιώνει πια πως το νέο κεφάλαιο του franchise θα σχετίζεται άμεσα με έναν βασικό χαρακτήρα του Dragon Age: Inquisition, τον Solas, τον οποίο είχαμε αποχωριστεί εν μέσω ενός μεγάλου plot twist στον τρίτο τίτλο της σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρα αυτού, η BioWare ήταν ιδιαίτερα λακωνική με την ανακοίνωσή της, αφού αρκέστηκε στην επιβεβαίωση ότι πράγματι αναφέρεται στον συγκεκριμένο χαρακτήρα και πως ο πυρήνας του παιχνιδιού θα είναι και πάλι ο παίκτης.

Η ανακοίνωση έκλεισε με την υπόσχεση της εταιρείας πως θα μάθουμε περισσότερα για το Dragon Age: Dreadwolf αργότερα μέσα στη χρονιά. Αν όλα πάνε βάσει σχεδίου πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει το τέλος του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης