Ήταν ψιλοαναμενόμενο, από τη στιγμή που ανακοίνωσε η Respawn Entertainment πριν λίγες ώρες τον νέο της τίτλο, Apex Legends, ότι θα δούμε υψηλά νούμερα, όμως ακόμα κι έτσι είναι δύσκολο να μην εντυπωσιαστεί κανείς από τα αποτελέσματα.

Το Apex Legends ανακοινώθηκε μόλις χθες, αποτελεί ένα spin-off της σειράς Titanfall, το οποίο ανήκει στο battle-royale είδος και είναι δωρεάν (free-to-play) για PC, Xbox One και PlayStation 4. Ως δωρεάν παιχνίδι, ήταν αναμενόμενο βέβαια να χτυπήσει μεγάλα νούμερα, αλλά τα υψηλά ποιοτικά στάνταρντς που έθεσε η εταιρεία σίγουρα βοηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν τη στιγμή, το Apex Legends είναι το δημοφιλέστερο παιχνίδι στο Twitch, ενώ χθες βράδυ χτύπησε ρεκόρ με 495.000 θεατές. Διάσημοι streamers όπως Shroud και ο Dr. Disrespect βοήθησαν σε αυτά τα νούμερα, καθώς δοκίμασαν τον νέο τίτλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Respawn Entertainment έχει δημιουργηθεί από τον Vince Zampella, τον άνθρωπο που έφερε την πασίγνωστη σειρά Call of Duty Modern Warfare στην προηγούμενη γενιά, ενώ η ομάδα του απαρτίζεται από πολλούς προγραμματιστές που δούλεψαν στο εν λόγω franchise. Η πρώτη δουλειά της Respawn ήταν το Titanfall, ένας first-person shooter τίτλος με γρήγορη δράση, ο οποίος είχε κυκλοφορήσει το 2014 αποκλειστικά σε PC, Xbox One και Xbox 360.

To 2017 η Respawn Entertainment κυκλοφόρησε το Titanfall 2, το οποίο συμπεριλάμβανε και ένα εξαιρετκό campaign παράλληλα με τα δυνατά multiplayer modes. Απ’ ό,τι φαίνεται, η εταιρεία δεν προχώρησε σε ανάπτυξη του Titanfall 3, αλλά αντί αυτού, αλλάζει μοντέλα και κυκλοφορεί έναν free to play τίτλο, που συνδυάζει στοιχεία από παιχνίδια όπως το Overwatch και το Fortnite, δύο από τους δημοφιλέστερους ανταγωνιστικούς multiplayer shooter τίτλους των τελευταίων ετών.  

Οι κάτοχοι PlayStation 4, Xbox One και PC μπορούν να κατεβάσουν και να παίξουν το Apex Legends δωρεάν από το PSN, Xbox Store και Origin αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης