Ίσως έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για τα νέα iPhone XI που θα δούμε μέσα στο 2019, καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τις φήμες για το σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Wall Street Journal πριν κάποιους μήνες είχε δημοσιεύσει ότι τα νέα iPhone 11 (iPhone XI) θα έχουν τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, ενώ ο διάδοχος του iPhone XR θα έχει διπλή, διατηρώντας παράλληλα LCD οθόνη (Liquid Retina), ενώ OLED οθόνες και για τα τρία μοντέλα της σειράς αναμένεται να δούμε από το 2020.



Τον ίδιο σχεδιασμό έχει επιβεβαιώσει και ο έγκυρος leaker, Evan Blass, που είχε δημοσιεύσει κι άλλες φωτογραφίες με το τετράγωνο πλαίσιο στο πίσω μέρος που περιβάλλει τις τρεις κάμερες (όπως και το Mate 20 της Huawei). Παρόλα αυτά είχε προειδοποιήσει ότι πρόκειται για πρωτότυπο δοκιμαστικό μοντέλο και ενδεχομένως να διαφέρει σημαντικά όταν τελικά κυκλοφορήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα δημοσιεύτηκε μια νέα φωτογραφία που επίσης επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό και είναι από το προστατευτικό ενδιάμεσο σασί της συσκευής. Διαφαίνονται τα σημεία που θα περιβάλουν τη μητρική κάρτα, την μπαταρία και την οθόνη, αλλά και την τριπλή κάμερα στο πάνω αριστερά μέρος, όπου φαίνεται και ένα τετράγωνο πλαίσιο που λέγεται ότι θα είναι για τον TOF αισθητήρα.

Φυσικά, επισημαίνουμε ξανά ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη και ενδέχεται να αλλάξει ο σχεδιασμός σημαντικά.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης