Η νέα Vodafone TV είναι διαθέσιμη για όλους ανεξαρτήτως δικτύου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018, 15:48
Η νέα Vodafone TV είναι διαθέσιμη για όλους ανεξαρτήτως δικτύου
Του Παύλου Κρούστη

Η Vodafone εκτελεί το επόμενο στάδιο στην οικιακή ψυχαγωγία και φέρνει τη νέα Vodafone TV που αποτελεί μετάβαση στη νέα γενιά ψυχαγωγίας. Καταναλώστε το περιεχόμενο που θέλετε όποτε θέλετε, όπου θέλετε, ανεξαρτήτως δικτύου/παρόχου και τεχνολογίας.

Σε σημερινή παρουσίαση, οι υπεύθυνοι της Vodafone Ελλάδος με κύριο ομιλητή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Χάρη Μπρουμίδη, ενημέρωσαν για τη νέα γενιά της συνδρομητικής τηλεόρασης της Vodafone που πλέον αφήνει πίσω σχεδόν κάθε περιορισμό, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν τα πακέτα της, είτε ανήκουν στο πελατολόγιο της Vodafone, είτε όχι. Η εποχή που γνωρίζαμε, όπου ο χρήστης έπρεπε να είναι συνδρομητής σταθερής και ίντερνετ σε έναν πάροχο για να λάβει το πακέτο της συνδρομητικής τηλεόρασης του ίδιου του παρόχου, πλέον έχει περάσει. Ο χρήστης μπορεί να απολαύσει το περιεχόμενο που θέλει οποιαδήποτε στιγμή θέλει και σε οποιαδήποτε συσκευή, ενώ η μόνη ουσιαστική προαπαίτηση είναι ένα μίνιμουμ για την ταχύτητα του ίντερνετ που διαθέτει, η οποία είναι στα 6 Mbps. 


Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για το νέο Vodafone TV, πατώντας εδώ.


Η Vodafone καινοτομεί σε πολλά σημεία φέρνοντας πάνω από 15.000 τίτλους και 60 κανάλια με όλες (δίνουμε έμφαση σε αυτό) τις ταινίες να έρχονται στη νέα πλατφόρμα της εταιρείας αμέσως μετά την προβολή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Ήρθε το τέλος του zapping», ανέφερε ο κ. Μπρουμίδης, παρουσιάζοντας το δωρεάν και on demand τεράστιο περιεχόμενο της πλατφόρμας, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και τη δυνατότητα εγγραφής του προγράμματος, χωρίς την ανάγκη σκληρού δίσκου, έως και 7 ημέρες πριν. Το πρόγραμμα που θα εγγράψετε ανεβαίνει στο cloud, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να δει την εγγραφή από οποιαδήποτε συσκευή άμεσα. 
Άλλη καινοτομία αποτελεί το γεγονός ότι μπορεί να γίνει downoad του περιεχομένου για την παρακολούθηση εκτός σύνδεσης. Οι συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα είναι μέχρι και 2, ενώ μπορούν να δηλωθούν και 3 συσκευές smartphone/tablet για κατανάλωση οπουδήποτε κι αν είστε, ακόμη και στο εξωτερικό, είτε χρησιμοποιείτε WiFi, είτε τα δεδομένα σας. Επιπρόσθετα, υποστηρίζονται όλα τα σύγχρονα πρωτόκολλα, όπως το HDR, αλλά και 4K ανάλυση, αναλόγως πάντα των προδιαγραφών του περιεχομένου, καθώς ορίζεται μόνο από αυτό.

Ο κ. Μπρουμίδης ανέφερε ότι «το περιεχόμενο ήταν, είναι και θα είναι ο "βασιλιάς"» δίνοντας βάση εκεί ακριβώς που πρέπει για να εκσυγχρονιστεί η ελληνική συνδρομητική τηλεόραση.Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

«Η Vodafone αλλάζει για πάντα την τηλεόραση στην Ελλάδα με μια σύγχρονη υπηρεσία περιεχομένου για να απολαμβάνει κανείς ό,τι θέλει, όποτε θέλει,όπου κι αν βρίσκεται.

Με συναρπαστικό περιεχόμενο, μοναδική εμπειρία και απεριόριστες δυνατότητες για όλους!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία πλατφόρμα περιεχομένου συνδυάζει απεριόριστο θέαμα και μοναδικές λειτουργίες, ενώ διατίθεται σε όλους τους καταναλωτές ανεξαρτήτως δικτύων και τεχνολογιών. Είτε μέσω σταθερής γραμμής, είτε μέσω mobile δικτύων, ο χρήστης του Vodafone TV μπορεί να απολαύσει το καλύτερο live και on demand τηλεοπτικό περιεχόμενο: Αθλητικά κανάλια, πρεμιέρες, πάνω από 4.000 ταινίες καταλόγου,περισσότερα από 7.000 επεισόδια σειρών, πάνω από 4.000 επεισόδια παιδικών σειρών, ντοκιμαντέρ, πάνω από 60 θεματικά κανάλια, τα ελεύθερα ελληνικά, αλλά και εφαρμογές για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε μουσική, video, και πλούσιο online περιεχόμενο.

Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Vodafone, οι πελάτες επιδιώκουν εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο με αδιαπραγμάτευτο πλουραλισμό στις επιλογές, σε συνδυασμό με τον απόλυτο έλεγχο του χρήστη επάνω στο προσφερόμενο θέαμα. Την ίδια στιγμή, υιοθετούν τεχνολογίες οι οποίες επιτρέπουν τη διάδραση και την ταυτόχρονη θέαση, ενώ προσβλέπουν σε ένα ενιαίο και έξυπνο περιβάλλον πλοήγησης.

Ο κ. Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «Όλοι μας θέλουμε πια να βλέπουμε το αγαπημένο μας περιεχόμενο όπου και όποτε επιθυμούμε, από οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς περιορισμούς. Αναγνωρίζουμε αυτή την τάση και αλλάζουμε για πάντα την τηλεόραση στην Ελλάδα μέσα από μία σύγχρονη υπηρεσία περιεχομένου η οποία παρέχει απεριόριστες επιλογές και τεχνολογικές δυνατότητες, αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία, κάνοντας το Vodafone TV μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια».Περιεχόμενο και ψυχαγωγία στα δικά σου μέτρα

Στο νέο Vodafone TV οι συνδρομητές μπορούν να βρουν όλο το αγαπημένο τους περιεχόμενο σε μία πηγή, απολαμβάνοντας μία μοναδική εμπειρία χρήσης. Με πρόσβαση στον μεγαλύτερο on demand κατάλογο της αγοράς, κορυφαίο αθλητικό περιεχόμενο Novasports, 62 θεματικά κανάλια και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους παραγωγούς και τα πιο δημοφιλή brands (National Geographic, Discovery, Ε! Εntertainment, Food Network, FOX, FOX life, Disney, Nickelodeon, κ.α.) το Vodafone TV συγκεντρώνει σε μία πλατφόρμα τις περισσότερες επιλογές περιεχομένου στην Ελλάδα. Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του περιεχομένου, το VodafoneTV καλωσορίζει την ταινιοθήκη pameODEON, τις πρωτοποριακές on demand υπηρεσίες NAT GEO + και ΝICK +, και συνεχίζει την αποκλειστική διάθεση των Fox+ και Ant1 Next.

Τεχνολογία που αποθεώνει την εμπειρία

Επιπλέον, το νέο Vodafone TV προσφέρει πρωτοποριακές λειτουργίες, όπως η δυνατότητα πρόσβασης σε περιεχόμενο από όλους και από παντού χωρίς περιορισμούς, με ταυτόχρονη θέαση από διαφορετικές συσκευές.

Χάρη στη χρήση τεχνολογιών cloud, το νέο Vodafone TV προσφέρει μοναδικές λειτουργίες και στα live προγράμματα με τη δυνατότητα επανάληψης έως και για μία εβδομάδα, αλλά και εγγραφής τηλεοπτικού περιεχομένου διάρκειας έως και 100 ωρών για διάστημα 90 ημερών ώστε κανείς να μην χάνει στιγμή από τα αγαπημένα του προγράμματα, όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιεί.

Επίσης, το νέο Vodafone TV διαθέτει τον μεγαλύτερο κατάλογο για offline παρακολούθηση τηλεοπτικού περιεχομένου, ακόμα και χωρίς σύνδεση, απογειώνοντας την on demand εμπειρία, ενώ περιλαμβάνει μοναδικές δυνατότητες, φιλικές προς τον χρήστη, όπως η αυτόματη μετάβαση στο επόμενο επεισόδιο.

Τέλος, μέσα από τον νέο αποκωδικοποιητή, αλλά και την κινητή εφαρμογή για smartphones και tablets (Αndroid/iOS) δύο μέλη της οικογένειας μπορούν να απολαμβάνουν ταυτόχρονα το Vodafone TV σε όποια συσκευή θέλουν, μέσα ή έξω από το σπίτι.Μοναδικά χαρακτηριστικά

 • Πλούσιο περιεχόμενο: χιλιάδες ταινίες, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αλλά και τη δυνατότητα να απολαμβάνεις μεγάλες πρεμιέρες αμέσως μετά το σινεμά σε προνομιακή τιμή, έως και 40% πιο φθηνά σε σχέση με τις υπόλοιπες πλατφόρμες της αγοράς!
 • Ταυτόχρονη πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω πολλαπλών συσκευών, σε διαφορετικό περιεχόμενο για κάθε χρήστη
 • Επανεκκίνηση του περιεχομένου από το σημείο που το άφησε ο χρήστης σε οποιαδήποτε από τις συσκευές του, μέσω κινητού ή tablet και δικτύου κινητής ή WiFi
 • Δυνατότητα download αγαπημένων ταινιών ή σειρών στο κινητό ή το tablet για offline παρακολούθηση, ακόμη δηλαδή και όταν ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ
 • Εγγραφές, που σε ακολουθούν όπου κι αν είσαι με δυνατότητα αποθήκευσης στο cloud και πρόσβαση από όλες σου τις συσκευές
Το νέο VodafoneTV διατίθεται είτε στα συνδυαστικά πακέτα Vodafone Home triple play (Tηλεφωνία, Internet, TV), είτε ξεχωριστά ως αυτοτελή υπηρεσία προς όλους, ανεξαρτήτως παρόχου. Η υπηρεσία συνδυάζεται επίσης με όλα τα πακέτα Vodafone Video Pass.

Το νέο Vodafone TV διατίθεται σε τρία πακέτα:

 • Το Vodafone TV Family από €11,90 €/μήνα
 • To Vodafone TV Entertainment pack + Sports από €19,40 €/μήνα
 • Το Vodafone TV Fullαπό €21,90 ευρώ €/μήνα
 • Ειδική προσφορά για φοιτητές: Vodafone TV Entertainment pack μόνο με €9,40 €/μήνα!*
*Στην τιμή περιλαμβάνονται αποκωδικοποιητής VodafoneTV και φόροι

Πόσα κανάλια περιλαμβάνει;

Το VodafoneTV προσφέρει πρόσβαση σε πάνω από 60 θεματικά κανάλια που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Συγκεκριμένα δίνει πρόσβαση σε:

 • 14 ενημερωτικά κανάλια για μια έγκυρη και αξιόπιστη ματιά στην ενημέρωση, στη διεθνή οικονομία και στα μείζονα διεθνή γεγονότα 
 • 11 κανάλια ντοκιμαντέρ με τη μεγαλύτερη ποικιλία 
 • 6 παιδικά κανάλια μεταγλωττισμένα στα ελληνικά, για παιδιά κάθε ηλικίας
 • 5 κανάλια ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων και των δημοφιλών καναλιών Fox και Fox Life που παρουσιάζουν τις πρεμιέρες αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών την ίδια μέρα με την Αμερική
 • 8 premium κανάλια αφιερωμένα στα σπορ, με τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, τις καλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπάσκετ και τα πιο συναρπαστικά αθλητικά γεγονότα απ’ όλο τον κόσμο. 
 • 8 κανάλια αφιερωμένα στα «εναλλακτικά» σπορ, για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της φύσης, της θάλασσας, των extreme σπορ και των πολεμικών τεχνών.
 • 3 κανάλια lifestyle με τα νέα της showbiz, εκπομπές μόδας για τις σύγχρονες γυναίκες και πλούσια θεματολογία για το φαγητό και τη γαστρονομία.
 • 7 μουσικά κανάλια με εκπομπές που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.
Επιπλέον, το Vodafone TV ξεχωρίζει, καθώς προσφέρει πραγματική on Demand εμπειρία, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και σε επιπλέον 2 φορητές συσκευές, μέσω της νέας εφαρμογής Vodafone TV για κινητό ή tablet! Επειδή όμως μπορεί κάποιος να έχει την ανάγκη πρόσβασης στο αγαπημένο του περιεχόμενο ακόμη κι όταν δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ, το νέο Vodafone TV δίνει πρόσβαση σε ταινίες, σειρές ή παιδικά ακόμη και offline,όπου κι αν βρίσκεται.

Παράλληλα, οι συνδρομητές του Vodafone TVμπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές, με το ένα επεισόδιο πίσω από το άλλο, να κάνουν εγγραφή των αγαπημένων τους προγραμμάτων στο Vodafone TV Cloud προκειμένου να τα απολαμβάνουν από όλες τις συσκευές, να πατούν restart στην αγαπημένη τους live εκπομπή, αλλά και replay, για να «γυρνούν τον χρόνο πίσω» έως και 7 ημέρες και να παρακολουθούν τις αγαπημένες σου live εκπομπές όποτε αυτοί θέλουν!

Η Vodafone TV παρέχει το πιο πλήρες πακέτο ψυχαγωγίας της αγοράς για όλη την οικογένεια. Με τη υπηρεσία on Demand,oι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 10.000 επιλογές, με το μεγαλύτερο μέρος να διατίθεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και περιλαμβάνει χιλιάδες ταινίες, πασίγνωστες τηλεοπτικές σειρές με όλους τους διαθέσιμους κύκλους καθώς και παιδικές σειρές και ταινίες μεταγλωττισμένες στα ελληνικά. Οι συνδρομητές του Vodafone TVαπολαμβάνουν επίσης τις μεγαλύτερες πρεμιέρες πολύ πριν μεταδοθούν από τηλεοπτικά ή θεματικά κανάλια του ανταγωνισμού, καθώς διατίθενται προς ενοικίαση στην υπηρεσία την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία τους σε DVD, σε standard, σε high definition ή ακόμη και σε 3D.

Όλα τα παραπάνω παρέχονται είτε μαζί με ένα πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών για το σπίτι, είτε – για πρώτη φορά – ξεχωριστά, σαν μία αυτοτελή υπηρεσία ανεξαρτήτως δικτύων και τεχνολογιών.

Τι μπορεί να παρακολουθήσει ένας συνδρομητής του Vodafone TV;

Το Vodafone TV καλύπτει τις ανάγκες ψυχαγωγίας όλης της οικογένειας. Μέσα από έναν πλούτο καναλιών οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν πασίγνωστες τηλεοπτικές σειρές την ίδια στιγμή με την προβολή τους στην Αμερική (κανάλια FOX και FOX Life), να παραστούν στα πιο λαμπερά «red carpet events» μέσα από το κανάλι ψυχαγωγίας E! Entertainment, να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη ποικιλία ντοκιμαντέρ με τη σφραγίδα των οργανισμών National Geographic και Discovery, ενώ για τα νεότερα μέλη της οικογένειας το Vodafone TVφέρνει τα καλύτερα παιδικά κανάλια, μεταγλωττισμένα στα Ελληνικά (Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, Nickelodeon, και DuckTV).

Επιπλέον, σε συνεργασία με όλα τα στούντιο του Hollywood (Disney, Warner Bros, Universal, Fox, Paramount, Sony Pictures), το Vodafone TV φέρνει τις μεγαλύτερες πρεμιέρες του παγκόσμιου κινηματογράφου, καθώς και πάνω από 2.500 επιτυχίες του box office.

Τέλος, οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερο ανεξάρτητο περιεχόμενο σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους διανομείς στην Ελλάδα (Odeon, Village, Feelgood Entertainment, κλπ).Ποιες σειρές, ταινίες και παιδικά μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος μέσα από την πλατφόρμα του Vodafone TV;

Σεζόν 2018-19 στο Vodafone TV:

- Ταινίες

 • Avengers Infinity Wars
 • Wrinkle in Time
 • Ocean’s 8
 • Deadpool 2
 • Jurassic World: Fallen Kingdom
 • Solo: A Star Wars Story
 • Ant-man and the wasp
 • Phantom Thread
 • Ready Player One
 • Tully
 • Pacific Rim: Uprising
 • Rampage
- Σειρές

 • The Americans
 • Atlanta
 • Homeland
 • The Walking Dead
 • Bones
 • Grey’s Anatomy
 • Criminal Minds
 • The Good Wife
 • Mad Men
 • Black Sails
 • Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια
 • Billions
 • 24
 • Prison Break
 • Manhattan
 • How I Met Your Mother
- Παιδικά

 • Hotel Transylvania 3
 • The Incredibles 2
 • Frozen
 • Inside Out
 • Zootropolis
 • Wreck it Ralph
 • Shaun the Sheep
 • Paw Patrol
 • Bob Builder
 • Spongebob Squarepants
 • Shimmer and shine
 • Star Wars Rebels

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018, 17:45