Τα καινοτόμα earbuds TONE Free FP series της LG Electronics (LG), είναι το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για όλους όσους αγαπούν τη μουσική και τη γυμναστική! Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η μουσική μπορεί να ‘απογειώσει’ την προπόνηση σας και τα TONE Free FP series, με τις μοναδικές τους επιδόσεις ήχου, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ασκούμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στην τεχνολογία της Meridian, της διάσημης πρωτοπόρας Βρετανικής εταιρείας προϊόντων ήχου, τα ακουστικά TONE Free FP series δίνουν μια άλλη διάσταση στον ήχο. Η τεχνολογία HSP, που αποτελεί χαρακτηριστικό των ηχείων της Meridian, επανασχεδιάστηκε ώστε να «χωρέσει» στα ασύρματα ακουστικά της LG και προσομοιώνει την εμπειρία της ακρόασης από κανονικά ηχεία, πετυχαίνοντας την απόδοση 100% καθαρού ήχου! Επιπλέον, χάρη στην εφαρμογή TONE Free, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε προεπιλεγμένα προφίλ όπως Immersive, Natural, Bass Boost, Treble Boost και 3D Sound Stage EQ, ανάλογα με το είδος μουσικής ακούτε ή να δημιουργήσετε ένα δικό σας προφίλ, προσαρμόζοντας ανάλογα τον equalizer.

Ο σχεδιασμός ARC, που ακολουθεί την καμπυλότητα του προσώπου, προεξέχοντας όσο το δυνατόν λιγότερο, σε συνδυασμό με το εργονομική σχήμα κόγχης και την νέα περιεγραμμένη σχεδίαση των TONE Free FP series, εγγυώνται ιδανική εφαρμογή για άνεση, κομψότητα και φυσικά, ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα TONE Free FP series είναι επίσης ανθεκτικά και στο νερό, που σημαίνει ότι μπορείτε να τα φοράτε άφοβα τόσο στην προπόνησή σας ή ακόμα και στη βροχή, αφού ο βαθμός προστασίας IPX4 που διαθέτει, σημαίνει αντοχή στον ιδρώτα και το νερό. Επιπλέον, τα άνετα και υποαλλεργικά τζελ ιατρικού τύπου των TONE Free FP series εγγυώνται ότι μπορείτε να τα φοράτε όση ώρα θέλετε, έως και όλη μέρα, χωρίς ιδιαίτερη ανησυχία, ενώ η αντιβακτηριακή προστασία UVnano που είναι ενσωματωμένη στη θήκη, εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων σε μόλις 5 λεπτά[1]!

Τέλος, δυο από τα πλέον σημαντικά πλεονεκτικά χαρακτηριστικά για κάθε φορητή συσκευή, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ο χρόνος φόρτισης, έχουν επίσης βελτιστοποιηθεί από την LG, ειδικά για να καλύπτει τις ανάγκες της «γρήγορης» καθημερινότητας μας. ‘Ετσι, τα LG TONE Free FP series προσφέρουν 24 ώρες ακρόασης με μία μόνο φόρτιση (10 ώρες με τα ακουστικά και 14 ώρες επιπλέον από τη θήκη φόρτισης[2]) αλλά και τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, όπου με μόλις 5 λεπτά φόρτιση[3], μπορείτε να απολαύσετε έως και 1 ώρα λειτουργίας, εξασφαλίζοντας ότι θα μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας ανεξαρτήτως διάρκειας του προγράμματος άσκησης σας. 

 


[1] Δοκιμές από ανεξάρτητους φορείς δείχνουν ότι η βάση φόρτισης UVnano εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηρίων (Εσερίχια κόλι, χρυσίζων σταφυλόκοκκος και Κλεμπσιέλλα της πνευμονίας) στο πλέγμα του ηχείου των ακουστικών μέσα σε 5 λεπτά κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

[2] Όταν η ενεργή ακύρωση θορύβου είναι απενεργοποιημένη, οι μπαταρίες των ακουστικών και η μπαταρία της βάσης διαρκούν 10 και 24 ώρες αντίστοιχα (εξαιρείται το μοντέλο FP5).

[3] Φορτίστε τη βάση για 5 λεπτά με τα ακουστικά στο εσωτερικό και απολαύστε 1 ώρα αναπαραγωγής μουσικής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης