Για όσους ψάχνουν φορητή πρόταση στο gaming, το Nintendo Switch αποτελεί μονόδρομο πρακτικά. Όμως εκεί έξω κυκλοφορεί ένα laptop, το οποίο μπορεί πραγματικά να εντυπωσιάσει τόσο με τις δυνατότητές του, όσο και με το μέγεθός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το GPD Win Max διαθέτει έναν 4-πύρηνο Intel Core i5-1035G7 και 16GB RAM μέσα σε ένα πλαίσιο μόλις 8 ιντσών! Διαθέτει επίσης SSD NVMe στα 512GB, μπόλικες θύρες USB, HDMI, ακόμα και ethernet και υποστηρίζει Wi-Fi 6 και Bluetooth.
 

Για τα γραφικά, χρησιμοποιεί μια ενσωματωμένη Intel Iris Plus 940, η οποία μπορεί να μην είναι η πιο δυνατή GPU στον κόσμο, όμως συνδυάζει ισχύ με πολύ διακριτικό μέγεθος. Η οθόνη των 8 ιντσών είναι IPS, με ανάλυση 1280×800. Η χαμηλή ανάλυση βοηθά στην αυτονομία, η οποία κυμαίνεται γύρω στις 3 ώρες βαριάς χρήσης. Ένα από τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του είναι το ενσωματωμένο χειριστήριο, που διαθέτει και αναλογικούς μοχλούς, αλλά πλευρικά κουμπιά.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στις επιδόσεις του, δοκιμάζοντας τα παιχνίδια στις default ρυθμίσεις τους, καταφέρνει να πιάσει 60fps στο Fortnite, 78fps στο FIFA 20, 50fps στο Red Dead Redemption 2 και 95fps στο Resident Evil 2.

Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία διάθεσης, αλλά ούτε και τιμή.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης