O τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ετοιμάζεται να επιστρέψει στα social media μέσω της δικής του πλατφόρμας, σύμφωνα με τον ενημέρωση από τον σύμβουλο του ιδίου.

Σε συνέντευξη του Τζέισον Μίλερ, συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρθηκε ότι η πλατφόρμα θα γίνει διαθέσιμη μέσα στους επόμενους δύο ή τρεις μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Θα επαναπροσδιορίσει τον χώρο [των κοινωνικών δικτύων] και όλοι θα περιμένουν να δουν ακριβώς τι θα κάνει ο Πρόεδρος Τραμπ”, αναφέρει ο Μίλερ. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν μπορεί ακόμη να ανακοινώσει λεπτομέρειες, αλλά τους έχουν προσεγγίσει πολλαπλές εταιρείες και έχουν λάβει χώρα ήδη συναντήσεις “υψηλής δυναμικής”.

Η νέα πλατφόρμα θα προσεγγίσει “δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους”, σύμφωνα με τον Μίλερ. “Ο Πρόεδρος γνωρίζει προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί και η νέα πλατφόρμα θα είναι τεράστια”, συνεχίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον περασμένο Ιανουάριο, τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook και το Twitter , έχουν απαγορεύσει την πρόσβαση στον Τραμπ, λόγω της προτροπής των ακολούθων του σε βία, έπειτα από τα γεγονότα του Καπιτωλίου. Έπειτα από την απαγόρευση του Τραμπ, οι ψευδείς αναρτήσεις για εκλογική απάτη μειώθηκαν κατά 73%, σύμφωνα με τη Washington Post.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης