Πρώτη η Vodafone εισάγει στην ελληνική αγορά εργασίας, ένα νέο υβριδικό μοντέλο εργασίας #FutureReady με στόχο να συνδυάσει τα πλεονεκτήματα της τηλεργασίας με τα οφέλη της εργασίας στο γραφείο και να προσφέρει στους εργαζομένους της σε μόνιμη βάση μεγαλύτερη ευελιξία και την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Το νέο υβριδικό μοντέλο εργασίας που αρχικά δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες τις πανδημίας, αποτελεί το μέλλον στην αγορά εργασίας και η Vodafone, αποφάσισε να το αξιοποιήσει, κατανέμοντας το χρόνο εργασίας σε ποσοστό 60% τηλεργασία και 40% στο γραφείο. Με τον τρόπο αυτό παρέχει ακόμα περισσότερες επιλογές στους εργαζομένους της με βάση τις πραγματικές τους ανάγκες, κα τους επιτρέπει να διαμορφώσουν την καθημερινότητα τους με πιο ευέλικτο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Ηρώ Μέλλιου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Οι άνθρωποί μας αποτελούν την καρδιά της Vodafone. Όραμα μας είναι ο κάθε εργαζόμενος να μπορεί να είναι ο εαυτός του εντός και εκτός της εταιρίας, να καινοτομεί και να αναπτύσσεται με ταχύτητα όπου και αν εργάζεται. Στόχος μας είναι να προσελκύουμε, να αναπτύσσουμε και να κρατάμε κοντά μας εξαιρετικούς ανθρώπους».

Το #FutureReady μοντέλο αποτυπώνει την πρόθεση της Vodafone να διατηρήσει την ισορροπία μεταξύ της εξ αποστάσεως εργασίας και της εργασίας στο γραφείο και ακουμπάει σε θεμελιώδεις αξίες της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα η Vodafone:

  • επενδύει συστηματικά σε καινοτόμες λύσεις και ψηφιακά εργαλεία προσφέροντας τον μελλοντικό τρόπο εργασίας σήμερα.
  • εμπιστεύεται τους ανθρώπους της και πιστεύει πως η παραγωγικότητα συνδέεται με την ευεξία και την ικανοποίηση των εργαζομένων και όχι με τον τόπο εργασίας τους.
  • ενισχύει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.
  • προωθεί τη δυνατότητα συνεργασίας των ομάδων.
  • ανανεώνει τη δέσμευσή της στη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη. Το μοντέλο αυτό επιτρέπει σε περισσότερες γυναίκες καθώς και σε όσους έχουν περιορισμένη πρόσβαση στην αγορά εργασίας, όπως άτομα με αναπηρία ή άλλες μη προνομιούχες ομάδες, να έχουν ισότιμες ευκαιρίες απασχόλησης και εξέλιξης.

Επιπλέον, ως μέλος ενός παγκόσμιου οργανισμού, η Vodafone παρέχει στους εργαζομένους τη δυνατότητα εργασίας έως 20 ημέρες από το εξωτερικό.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης