Η Αμερικανική Ιατρική Εταιρεία (ΑΜΑ) -η οποία ανέκαθεν χρηματοδοτούνταν ποικιλοτρόπως και πολύ γενναιόδωρα από την Big Pharma- ασχολείται τώρα με την εκπαίδευση των μελών της να λένε ψέματα στους ασθενείς παρέχοντας πληροφορίες που μπορεί να τους σκοτώνουν. Πρόσφατα η ΑΜΑ δημοσίευσε ένα έγγραφο στο οποίο υποστηρίζει ότι «η άπληστη παραπληροφόρηση διαβρώνει την εμπιστοσύνη του κοινού στην επιστήμη και υπονομεύει την εμπιστοσύνη στους γιατρούς και ιατρικά ιδρύματα». Και για να αποκτηθεί ξανά αυτή η χαμένη εμπιστοσύνη, η AMA αποφασίζει να διδάξει στους γιατρούς πώς να λένε ψέματα στον κόσμο για τον COVID.

Στη σελίδα 9 του εγγράφου, παραθέτει μια πρόσφατη δημοσκόπηση του ιδρύματος De Beaumont και προτείνεται η χρήση μιας «εναλλακτικής γλώσσας» που μπορεί να βοηθήσει στην υποβάθμιση του πραγματικού περιεχομένου των μηνυμάτων για την COVID-19. Σύμφωνα με αυτή, υποδεικνύεται στους γιατρούς να αντικαθιστούν ορισμένες λέξεις ή φράσεις με άλλες με τρόπο ώστε να ακούγονται λιγότερο ολοκληρωτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Παράδειγμα: Να αντικαθιστούν τον όρο «ποσοστά νοσηλείας» με τον όρο «θάνατοι» με αποτέλεσμα να υπερβάλλονται οι «θάνατοι από Covid» και να καλλιεργείται η μαζική υστερία. Όπως επίσης να αντικαθιστούν ορισμένους όρους όπως το «κλείδωμα» (lockdown) με τον ευφημισμό «παραγγελία παραμονής στο σπίτι», επειδή αυτό κατά κάποιον τρόπο ακούγεται λιγότερο ολοκληρωτικό.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν πρόκειται για λάθος: Η ΑΜΑ δίνει δημοσίως στους γιατρούς οδηγίες να λένε ψέματα για τους θανάτους «από» CovidΠρόκειται για ιατρική απάτη.

 

Στη σελίδα 8 του εγγράφου («Καλύτερες πρακτικές: Γενικά μηνύματα στα μέσα») οι γιατροί ενημερώνονται για το «πώς να μπλοκάρουν, να αποκλίνουν και να ανακατευθύνουν ερωτήσεις των ασθενών» για να καλύπτουν την αλήθεια για τις βλάβες και τους θανάτους από εμβόλια. Έχουν λάβει συγκεκριμένες εντολές να αλλάζουν θέμα, να απορρίπτουν ερωτήσεις από δημοσιογράφους ή ασθενείς και να προβάλλουν την «επίσημη» προπαγάνδα που έχει εγκριθεί από την AMA, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά βασίζονται σε «υποθέσεις» και όχι στην «επιστήμη» ή την «ιατρική».

 

Ουσιαστικά η AMA προσπαθεί τώρα να μετατρέψει τους γιατρούς σε μαριονέτες προπαγάνδας της παγκόσμιας ατζέντας της «νέκρωσης». Είναι προφανές ότι η άσκηση της πραγματικής ιατρικής δεν είναι -και ποτέ δεν ήταν- προτεραιότητα της AMA. Οι γιατροί δεν πρέπει να εξασκούν την ιατρική αλλά να ψεύδονται προκειμένου να παραμείνουν μέλη της AMA.

 

Ακολουθεί μια ενότητα από το έγγραφο της ΑΜΑ που παρατίθεται εδώ,  με τίτλο «Αλλαγές γλωσσικών όρων για την COVID-19» (σελίδα 9)

 

ΑΝΤΙ ΓΙΑ

NA ΛΕΤΕ

Lockdown

Εντολές παραμονής στο σπίτι

COVID Εντολές, Οδηγίες, Έλεγχοι, Διαταγές

Πρωτόκολλά COVID

Εθνικό καθήκον

Προσωπική υπευθυνότητα

Κορωνοϊός / COVID-19

Πανδημία

Ποσοστά νοσηλείας

Θάνατοι

Ήττα / Σύγκρουση

Συντριβή / Εξάλειψη

Operation warp speed [επιχείρηση ταχύτατης παρασκευής «εμβολίων»]

Τυπική διαδικασία

Κυβέρνηση

Υπηρεσίες δημόσιας υγείας

Επιστήμη/Ιατρική / βασισμένες σε δεδομένα

βασισμένα σε δεδομένα

Συνέπειες από τη μη λήψη του εμβολίου

Οφέλη από τη λήψη του εμβολίου

Η λήψη του εμβολίου είναι η σωστή επιλογή

Η λήψη του σας καθιστά ασφαλείς

Προβλεψιμότητα / βεβαιότητα

Επιστροφή στο φυσιολογικό

Ανακαλύψτε / Δημιουργήστε / Επινοήστε

Ερευνήστε

Κόστος σε $ / Αριθμός συμμετεχόντων

Σοβαρός επαγγελματίας

Security / Ασφάλεια

Safety / Ασφάλεια

Παραπλανημένος / Μπερδεμένος

Σκεπτικιστής / Ανήσυχος για

Historic / Ιστορικό

Προχωρημένο / Πρωτοποριακό

Κορυφαίοι ειδικοί παγκοσμίως

Κορυφαίοι ειδικοί της Αμερικής

 

Με αυτό το έγγραφο, η AMA παρέχει αποδεικτικά στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διωχθούν οι διεφθαρμένοι αξιωματούχοι της για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

 

Αυτό που είναι εξίσου ανησυχητικό σε όλα αυτά είναι το γεγονός ότι η AMA φαίνεται να μην έχει επίγνωση ότι με την ανάρτηση αυτού του εγγράφου (α) παραδέχεται τη δική της συνενοχή στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και (β) ότι αυτό το έγγραφο -που δίνει οδηγίες στους γιατρούς να λένε ψέματα στους ασθενείς- μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο για την παραπομπή των ηγετών της AMA που συμμετέχουν σ’ αυτό το δολοφονικό σχέδιο σε διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα πολέμου.

 

Η αρχική πληροφορία για την ύπαρξη αυτού του εξαιρετικά ενδιαφέροντος  εγγράφου της AMA έγινε αντιληπτή από τους παρατηρητές όταν ο  Dr Bryan Ardis  πήρε μια αποκαλυπτική συνέντευξη από τον Stew Peters (και οι δύο είναι οικοδεσπότες του Brighteon.TV ). Πρόκειται για μια καταπληκτική συνέντευξη, που εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στην απάτη της AMA και στον τρόπο με τον οποίο μετατρέπει τους γιατρούς σε προπαγανδιστές που συμμετέχουν σε ιατρική γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας:

 

Διαβάστε εδώ το 16σέλιδο pdf με τις οδηγίες της Αμερικανικής Ιατρικής Εταιρείας προς τους γιατρούς.

 

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες ανοίξτε και δείτε  τον παρακάτω σύνδεσμο:

Brighteon.com/73a770d9-0873-426d-8040-b7329e53922a

 

 

Σχόλιο του Κλεάνθη Γρίβα για τις εφιαλτικές διαστάσεις που προσλαμβάνει η παραπάνω αποκάλυψη

 

 

«Ο σκοπός της Νέας Γλώσσας ήταν να καταργήσει κάθε άλλο τρόπο σκέψης… Σ’ αυτό συνέβαλαν, πρώτον, η εφεύρεση καινούριων λέξεων, αλλά, κυρίως, η εξάλειψη των ανεπιθύμητων λέξεων και η απογύμνωση των ανορθόδοξων λέξεων που είχαν απομείνει από κάθε δευτερεύουσα έννοια… Η Νέα γλώσσα είχε ως σκοπό να περιορίσει τον ορίζοντα της σκέψης και ο σκοπός αυτός εξυπηρετήθηκε άμεσα μειώνοντας στο ελάχιστο την εκλογή των λέξεων… Όλες οι λέξεις που αφορούσαν τις ιδέες της ελευθερίας και της ισότητας περιλαμβάνονταν σε μία μόνο λέξη, την «εγκλημασκέψη», ενώ όλες οι λέξεις που είχαν σχέση με την αντικειμενικότητα και τον ορθολογισμό περιλαμβάνονταν στη λέξη «παλαιοσκέψη»… Στη Νέα Γλώσσα δεν ήταν δυνατό να παρακολουθήσεις μια διαφορετική σκέψη πέρα από την αντίληψη ότι ήταν “αιρετική”. Πέρα απ’ αυτό το σημείο, οι λέξεις ήταν ανύπαρκτες… Καμιά λέξη στο Λεξιλόγιο Β [της Νέας Γλώσσας] δεν ήταν ιδεολογικά ουδέτερη. Πολλές απ’ αυτές ήταν κατ’ ευφημισμό. Λέξεις όπως «κατασκήνωση χαράς» (δηλαδή στρατόπεδο καταναγκαστικής εργασίας) ή «Υπουργείο Ειρήνης» (δηλαδή Υπουργείο Πολέμου) σήμαιναν το ακριβώς αντίθετο απ’ αυτό που φαινόταν ότι έλεγαν…».

[George Orwell: 1984, Παράρτημα: Οι Αρχές της Νέας Ομιλίας

 

Η ραγδαία άνοδος του ολοκληρωτισμού συνοδεύεται από την κατίσχυση μιας νέας πολιτικής «φιλοσοφίας» που συμπυκνώνεται από τον Μουσολίνι στη διακήρυξη:

 

«Τίποτα έξω από το κράτος, τίποτα πάνω από το κράτος, τίποτα ενάντια στο κράτος. Όλα στο κράτος, όλα για το κράτος, όλα μέσω του κράτους…».

Μπενίτο Μουσολίνι: Λόγοι [στο Α.Camus: Ο Επαναστατημένος Άνθρωπος, 1971].

 

Απ’ αυτή την πολιτική «φιλοσοφία» απορρέει μια καινούρια αντίληψη για την κοινωνία και τον άνθρωπο, σύμφωνα με την οποία η κοινωνία μπορεί να υφίσταται μόνο ως πεδίο της διαδικασίας εκ-κρατισμού της, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να υπάρχει μόνο ως μέσο για την επιτέλεση των σκοπών της κρατικής εξουσίας.

 

«Μόνον από πολιτική άποψη διακρίνουμε τον λαό σε αστούς με ίσα δικαιώματα και σε υπηκόους που δεν έχουν κανένα απολύτως πολιτικό δικαίωμα». 

[Α. Χίτλερ: Ο Αγών μου. Αθήνα, Αντιφασιστική Βιβλιοθήκη, τ.2].

Στις 24 Απριλίου 1793, ο Saint-Just προειδοποιούσε την ανθρωπότητα από το βήμα της Συντακτικής:

 

«Όλες οι τέχνες δημιουργούν αριστουργήματα. Η τέχνη της διακυβέρνησης των ανθρώπων δημιουργεί μόνο τέρατα».

 

Πάνω από δύο αιώνες αργότερα, η ανθρωπότητα καλείται να πληρώσει το τίμημα της ιστορικής της «κωφότητας», διαπιστώνοντας έκπληκτη ότι η εξουσιαστική διεκδίκηση για την καθολικοποίηση και την οριστικοποίηση της δουλείας έχει ήδη διατυπωθεί με σαφήνεια από τους εξουσιοφρενείς που ασκούν την αποτρόπαια «τέχνη της διακυβέρνησης» των ανθρώπων και έχει σκιαγραφηθεί με ακρίβεια από τους διαχειριστές της τεχνο-επιστήμης του Θεραπευτικού Ολοκληρωτισμού που ευαγγελίζονται μια «ομαλοποιημένη κοινωνία» από ζόμπι, στην οποία:

 

«Η συμπεριφορά, τα συναισθήματα και οι πράξεις των ανθρώπων θα τηλεκατευθύνονται από έναν κεντρικό υπολογιστή… Πρόκειται για τη μετατροπή των ανθρώπων σε ρομπότ που υπακούν στις διαταγές ενός υπολογιστή, ο οποίος θα εγγυάται την παγκόσμια τάξη. Ποιος θα προγραμματίζει τον υπολογιστή; Tο μαντεύετε: Μια επιτροπή των μοναδικών κατόχων και εγγυητών της υγείας»

 

[O θεραπευτικός ολοκληρωτισμός σκιαγραφήθηκε με ακρίβεια από τον Αμερικανό θεωρητικό του J. Delgado στο Physical Control of the Mind, N.Y. 1971. Αναφ. στο M. Bosquet: Οικολογία και Πολιτική, Αθήνα, Νέα Σύνορα, 1984, σ. 100].

 

Η προφητική και αγωνιώδης προειδοποίηση του Thomas Szasz βρίσκεται στον δρόμο της επαλήθευσής της. Γιατί τώρα πια είναι ολοφάνερο ότι:

 

«Η ανθρώπινη ελευθερία κινδυνεύει από μια διαβολική συμμαχία μεταξύ της κρατικής εξουσίας και της ιατρικής».

         

      [Thomas Szasz: Συνέντευξη στην Il Giornale (αναδημ.: εφ. Θεσσαλονίκη, 8/7/1975]

 

Αν η καθολικοποίηση της κυριαρχίας των παγκοσμιοποιημένων κυρίαρχων «αλήτ» και του κράτους και η στρατοπεδική κοινωνία συνθέτουν μια πραγματικότητα προς την οποία τείνουν οι επιλογές των εξουσιοφρενών παλιάτσων που διαχειρίζονται τη δύναμη σ’ Ανατολή και Δύση, τότε η πλήρης καθυπόταξη της κοινωνίας στην ιατρική τυραννία αποτελεί θεμελιώδη διεκδίκηση εκείνων που επιδιώκουν να εξαλείψουν την ανθρώπινη ιδιότητα του ανθρώπου και να τον μεταπλάσουν οριστικά σε Πράγμα.

 

Σ’ αυτή τη φάση, ο θεραπευτικός ολοκληρωτισμός ανάγεται σε κυρίαρχο στόχο και ο θεραπευτισμός σε κυρίαρχη ιδεολογία και προπαγανδιστικό αφήγημα. Και, όπως προειδοποιούσε ο Thomas Szasz:    

 

«O θεραπευτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των πρόστυχων (ή το πρώτο, ανάλογα με το ποια αυθεντία θα ρωτήσουμε). Το δόγμα που μας επιτρέπει να διακηρύσσουμε αιώνια αγάπη γι’ αυτούς που μισούμε και να τους επιβάλουμε ανελέητες τιμωρίες με την πρόφαση ότι τους προστατεύουμε από “ασθένειες” που το κύριο σύμπτωμά τους είναι η άρνηση των “ασθενών” να υποταγούν στην κυριαρχία μας».

[T. Szasz: Το Δεύτερο Αμάρτημα]

 

Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να παραθέσω απέναντι στις γενιές της κόρης μου και της εγγονής μου είναι η εναντίωσή μου στο ολοκληρωτικό «θεραπευτικό» κράτος που, δυστυχώς, θα τους κληροδοτήσουμε εάν δεν καταφέρουμε να αποκρούσουμε το παγκόσμιο υγειονομικό πραξικόπημα. Με την αμυδρή ελπίδα ότι αυτή η εναντίωση θα μπορούσε ίσως να αποτελέσει μια μικρή μουσική φράση στη μεγάλη, συνολική και συλλογική Συμφωνία της αμφισβήτησης και της ανατροπής της ιατρικής τυραννίας.

Κλεάνθης Γρίβας

 

Πρόσφατη ειδησεογραφία

 

ROLLING STONE: Το περιοδικό Rolling Stone που πριν από μερικά χρόνια κατασκεύασε και δημοσίευσε μια fake ιστορία βιασμού σε πανεπιστημιούπολη επανέρχεται τώρα με παρόμοια fake ιστορία-μα@@κία που ισχυρίζεται ότι τα νοσοκομεία της Οκλαχόμα είναι γεμάτα με ασθενείς που έχουν υποστεί βλάβη από την ιβερμεκτίνη

 

ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ διαπίστωσαν ισχυρή σχέση μεταξύ της εξωσωματικής γονιμοποίησης και του αυξημένου κινδύνου καρκίνου του μαστού

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: Το περιοδικό Rolling Stone κατασκευάζει ψεύδη για νοσοκομεία που ήταν γεμάτα ασθενείς λόγω υπερδοσολογίας της ιβερμεκτίνης

 

ΑΛΛΕΡΓΙΑ: 9 Συνηθισμένοι παράγοντες αλλεργίας που κρύβονται στο σπίτι σας και πώς να τους αποφύγετε

 

Dr. CHANT: Ο ιός COVID θα είναι μαζί μας «για πάντα» – Οι άνθρωποι θα πρέπει να «συνηθίσουν» ατελείωτα ενισχυτικά «εμβόλια»

 

ΚΑΝΑΔΑΣ (Τορόντο): Τεράστια πλήθη και αστυνομικοί του Τορόντο συμμετέχουν σε συγκέντρωση για την ελευθερία ενάντια στα «διαβατήρια εμβολίων»

 

ΗΝΩΜ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Οι πωλήσεις εισιτηρίων για εκδηλώσεις «ισοπεδώνονται» καθώς η εξέγερση ενάντια στα διαβατήρια εμβολίων αυξάνεται

 

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΜΑ) δημοσιεύει ένα εκπληκτικό έγγραφο που διδάσκει τους γιατρούς ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ και να υπερβάλλουν εσκεμμένα τους ισχυρισμούς περί θανάτου από Covid… Η AMA ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΗΣ στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

 

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ εκθέτει τα διαβατήρια εμβολίων ως «επιστημονική ανοησία»

 

PFIZER και MERCK: Δοκιμάζουν νέα φάρμακα για την COVID από το στόμα

 

Δείτε παρακάτω τον πίνακα στα αγγλικά με τις «πολιτικά ορθές» φράσεις και λέξεις που θα πρέπει να αντικαταστήσουν τις μη αποδεκτές λεκτικές προσεγγίσεις των θεμάτων που σχετίζονται με τα εμβόλια και την Πανδημία:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης