Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαπές, η μία εκ των οποίων με το ανήλικο τέκνο της, διότι κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία ανήκαν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Το πρωί σήμερα, εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, συνελήφθη 33χρονη αλλοδαπή που διαπιστώθηκε να διευκολύνει την παράνομη έξοδο ανήλικου χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, επιδεικνύοντας για λογαριασμό του ένα γνήσιο ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου.
Επίσης, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, εντοπίστηκε από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, και συνελήφθη αλλοδαπός χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Επίσης, συνελήφθη  χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, διότι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στο χώρο του φορτίου φορτηγού οχήματος που αποτελείτο από παλέτες με κιβώτια που περιείχαν φιάλες με λάδια,  καθ’ υπόδειξη του οδηγού του, χωρίς να κατέχουν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας ο ένας αλλοδαπός αφέθηκε ελεύθερος λόγω ανηλικότητας.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης