Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λευκίμμης, για προσάραξη του Ι/Φ σκάφους «BLUE MARLIN» Ν.Π. 7310, σε αμμώδη αβαθή στη θαλάσσια περιοχή πλησίον παραλίας “ΑΛΥΚΩΝ” Λευκίμμης, με επτά (07) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.
Άμεσα στο σημείο, μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. διαπιστώνοντας τα ανωτέρω, ενώ η προσπάθεια αποκόλλησης του «BLUE MARLIN» από το Ε/Π-Τ/Χ “ΑΓΓΕΛΙΚΗ” Τ.Κ. 258, δεν κατέστη δυνατή, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε εισροή υδάτων, ούτε θαλάσσια ρύπανση, ενώ οι προσπάθειες αποκόλλησης του εν λόγω Ι/Φ πρόκειται να συνεχιστούν πρωινές ώρες σήμερα, με μέριμνα της ασφαλιστικής του εταιρίας.
Από τη Λιμενική Αρχή Λευκίμμης που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης