Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Με την «ελληνική βεντέτα» ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Πρόκειται για μία ταινία με την ονομασία Greek Vendetta, διάρκειας 13 λεπτών στην οποία πρωταγωνιστούν τέσσερις οδηγοί αγώνων, οι οποίοι προσπαθούν να αποδείξουν με έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο τι… σημαίνει βεντέτα αλλά και να προωθήσουν τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόντρες στους δρόμους της Πάτρας

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι τα γυρίσματα έγινανΗ Ελισάβετ Δοβλιατίδου, για πρώτη φορά με τις σχετικές άδειες, σε κεντρικούς δρόμους μεγάλη πόλης (Πάτρα). Το γεγονός αυτό δείχνει την διάθεση των υπευθύνων να προβληθεί η περιοχή τους ενώ ταυτόχρονα φαίνεται και το ανοιχτό μυαλό καθώς ξεπεράστηκε η γραφειοκρατία που θα συναντούσε ο καθένας πριν από μερικά χρόνια.  Όπως θα δείτε στο παρακάτω video που βγάζει πρώτο στον «αέρα» το zougla.gr, οι σκηνές είναι απλά εντυπωσιακές και μοναδικές. Αγωνιστικά οχήματα πηγαίνουν… τέρμα γκάζι σε κεντρικούς δρόμους, μηχανή πηγαίνει με το πλάι και στη μία ρόδα, ενώ αγωνιστικό καρτ κατεβαίνει σκαλιά και κάνει… πάντες.

Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Korres Project 4
Για πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή του δημόσια και το πρωτότυπο super car του Δημήτρη Κορρέ, το Korres Project 4, που το οδηγεί ο Παναγιώτης Καϊτατζής και φανερώνει για πρώτη φορά τις δυνατότητες του ελληνικής κατασκευής στην κατηγορία των υπερ-αυτοκινήτων. Όπως θα παρακολουθήσετε, το εν λόγω όχηαμ ανεβαίνει με απίστευτη άνεση δεκάδες σκαλιά ενώ κινείται σε μέρη που θα πήγαιναν μόνο 4×4 αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση με το γκάζι στο… τέρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Korres Project 4 είναι το ελληνικό super car. στην φωτογραφία ο γνωστός μουσικός “Ισορροπιστής”

Οι πρωταγωνιστές
Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι, Αποστόλης Παπαλεξόπουλος που οδηγεί μια Toyota Supra 700 ίππων, o Hλίας Μικές που «καβαλά» μια original KTM EX-C 250, ο Μίκης Καλογηράτος που οδηγεί ένα καρτ Energy με κινητήρα 125 κ.εκ. και ο Παναγιώτης Καϊτατζής που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός αγωνιστικού Mitsubishi EVO 9, 300 ίππων. Το σενάριο εμφανίζει τον οδηγό drift Αποστόλη Παπαλεξόπουλο να προκαλεί τους 3 οδηγούς σε μονομαχία με έπαθλο την… Ελισάβετ Δοβλιατίδου και υπενθυμίζει την ύπαρξη Vendettas με τους 3 άλλους οδηγούς (σε επόμενο επεισόδιο θα μάθουμε από που ξεκίνησε η βεντέτα).

Guest Star της ταινίας είναι ο Νίκος Παυλίδης (Ισορροπιστής- ΝΕΒΜΑ music group) και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Miss Western 2012.

Ο ντρίφτερ Αποστόλης Παπαλεξόπουλος…

Ο οδηγός καρτ Μίκης Καλογηράτος…

Ο αναβάτης Ηλίας Μικές…

To Greek Vendetta με αριθμούς
4 οδηγοί συμμετείχαν στην ταινία
17 ημέρες διήρκησαν τα γυρίσματα
250 άτομα συμμετείχαν στην παραγωγή
30 κάμερες Go Pro επιστρατευτήκαν… για τα γυρίσματα
4 Terabyte ήταν το υλικό που καταγράφηκε
4,5 μήνες διήρκησε το μοντάζ

Ο οδηγός αγώνων Παναγιώτης Καιτατζής…
  

Παρακολουθήστε παρακάτω όλη την ταινία Greek Vendetta

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης