Tα μικρά αυτοκίνητα πόλης είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα και όπως έχει η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα δεν καλύπτουν μόνο τις ανάγκες για μετακινήσεις εντός αστικού κύκλου αλλά και εκτός αυτού.

Τρανό παράδειγμα η… τριπλέτα Citroen C1, Peugeot 107 και Toyota Aygo που με τη νέα γενιά δείχνει να αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία προσφέροντας το κάτι παραπάνω που αναζητά ο αγοραστής. Με πιο σύγχρονη σχεδίαση, κορυφαίο εξοπλισμό αλλά και καλύτερους χώρους έρχονται να καλύψουν πολλές ανάγκες και να κλείσουν την ψαλίδα με την αμέσως επόμενη μεγαλύτερη κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα μήνα…
Έτσι, μετά το Aygo που ήδη διατίθεται στην ελληνική αγορά έρχεται και η σειρά του Citroen C1 το οποίο σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την εισαγωγική εταιρεία θα κάνει την εμφάνισή του στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η νέα γενιά θα εφοδιάζεται με δύο κινητήρες χωρητικότητας 1.0 και 1.2 λίτρων που θα αποδίδουν 69 και 82 ίππους αντίστοιχα. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν την επιλογή τρίθυρης ή πεντάθυρης έκδοσης ενώ θα υπάρχει και έκδοση με μία μεγάλη υφασμάτινη οροφή που θα αλλάζει τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου κάνοντάς τον πολύ… καλοκαιρινό!

 

Τέλη του Σεπτέμβρη θα έρθει στην Ελλάδα το ολοκαίνουργιο Citroen C1…


Με σπορ… διάθεση το μικρό της γαλλικής φίρμας…


Ο χώρος αποσκευών…


Το νέο C1 θα είναι διαθέσιμο και με μεγάλη υφασμάτινη οροφή…

Η τεχνολογία στην διάθεση των επιβατών…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης