Αρκετά συχνά ακούμε  ότι οι Έλληνες δεν μπορούμε να καταφέρουμε και πολλά… Η άποψη αυτή ισχύει για όσους δεν έχουν όνειρα και οράματα, όχι όμως γι’ αυτούς που λατρεύουν τη δουλειά τους και σκοπό τους είναι να αγγίξουν το τέλειο. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η Replicar Hellas που κατασκευάζει αυτοκίνητα και εδρεύει στην Κατερίνη βρίσκεται σε πολύ ψηλό επίπεδο και συνεχώς κερδίζει έδαφος στο ευρωπαϊκό (προς το παρόν) στερέωμα.

Αυτό το καταλαβαίνει κανείς αν κοιτάξει τα αυτοκίνητα που διαθέτει στη γκάμα της. Δύο μάλιστα από αυτά βρίσκονται στην έκθεση Made By Hellas στο ελληνικό μουσείο αυτοκινήτου. Σε μία εταιρεία η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και στην περίπτωση της Replicar Hellas φαίνεται πως ισχύει και με το παραπάνω. Εκτός από τα μοντέλα που φτιάχνονται χειροποίητα με πάθος, το ίδιο μοναδικά φτιάχνονται ακόμα και τα video της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το video της Replicar Hellas που δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τα αντίστοιχα του εξωτερικού και μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών…

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης