Στο ιστορικό εργοστάσιο του Mandello del Lario μετρούν αντίστροφα για την κατασκευή και διάθεση ενός ξεχωριστού μοντέλου με έμβλημα τον αετό και χαρακτήρα γεμάτο ..ίνες άνθρακα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διάθεση στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων Moto Guzzi αναμένεται να ξεκινήσει τέλη Ιανουαρίου σε​Κατασκευή σε μόλις 1921 τεμάχια, αριθμός που αναφέρεται στο έτος ίδρυσης της Moto Guzzi περιορισμένη και αριθμημένη έκδοση, σύμφωνα με την παράδοση ύπαρξης στην γκάμα ενός μοντέλου «περιορισμένης παραγωγής». Το V7III Carbon έχει δεχθεί προσθήκη μερών από ανθρακόνημα, όπως στα κοντά φτερά και στα πλαϊνά καπάκια της μοτοσυκλέτας. Η εξ ολοκλήρου μαύρη ματ απόχρωση της μοτοσυκλέτας ενισχύεται από την αντίθεση λεπτομερειών σε κόκκινο χρώμα, που το βλέπουμε να κάνει έντονη την παρουσία του στη δαγκάνα του μπροστινού δισκόφρενου, στα πλαϊνά λογότυπα και στο σήμα του αετού στο δοχείο καυσίμου.

Ο made in Mandello κινητήρας ξεχωρίζει με τη σειρά του, χάρη στα καπάκια των κυλινδροκεφαλών σε κόκκινο χρώμα με σατινέ φινίρισμα. Η σέλα (αποκλειστική για τη συγκεκριμένη έκδοση) διαθέτει αδιάβροχη επένδυση Alcantara, ιδιαίτερα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και κόκκινη ραφή, μία δημοφιλής στυλιστική επιλογή αφιερωμένη σε όσους εκτιμούν την εξεζητημένη εμφάνιση. Στην πραγματικότητα, αυτό το μοντέλο διαθέτει πληθώρα και άλλων εκλεπτυσμένων λεπτομερειών: – Τάπα ρεζερβουάρ από ανοδιωμένο μαύρο billet αλουμίνιο, μαύρο πλαίσιο προβολέα, καλύμματα μπεκ και αντλίας  πίσω φρένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η σειρά αρίθμησης κάθε μοντέλου θα αποτυπώνεται σε ταμπελάκι τοποθετημένο στο τιμόνι. Μέχρι την ερχόμενη άνοιξη, το Ιταλικό εργοστάσιο εκτιμάται πως θα ξεκινήσει την παραγωγή και των έτερων δύο νέων μοντέλων V7 του 2018, δηλαδή του scrambler Rough και του street Milano. Δείτε τα εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης