Η Ford αποφάσισε να δώσει το λόγο στον λαό για να σχεδιάσει εκείνος μια ειδική έκδοση του Puma ST. Ο Στο εσωτερικό επικράτησε το λογότυπο Puma σε σχέση με το Ford Performanceλαός λοιπόν μίλησε και πλέον παρουσιάστηκε το Puma ST Gold Edition το οποίο κατασκευάστηκε έπειτα από 270.000 ψήφους στα social media.

Για 10 μέρες οι φίλοι της Ford είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν για το πως θέλουν να είναι η Gold Edition του Puma και το 56% αποφάσισε να πάει προς το μαύρο/γκρι συνδυασμό. Το 74% των ψηφοφόρων αποφάσισε οι δαγκάνες στα φρένα να είναι κόκκινες, ενώ  επίσης το 74% προτίμησε τις γραμμές και όχι τις λωρίδες να διατρέχουν το αμάξωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περισσότεροι ψήφισαν να μπουν κεντρικές γραμμές και όχι λωρίδες σε χρυσό χρώμα.

Στη Ρουμανία θα κατασκευαστεί το Puma ST Gold Edition

Οι δύο τελικές επιλογές ήταν η Puma ST Gold και η Puma ST 24K με την πρώτη τελικά να λαμβάνει το 59% Στο Instagram και το Twitter ψήφισαν 270.000 φίλοι της Fordπου της χάρισε και τη νίκη. Από το Fiesta ST προέρχεται το λογότυπο καθώς το 79% το επέλεξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί που το Puma δεν άλλαξε σε σχέση με το απλό ST είναι ο κινητήρας ο οποίο είναι ο γνωστός 1.5 λίτρων με απόδοση 197 ίππους και 320Nm ροπής. Οι επιδόσεις του αυτοκινήτου είναι εντυπωσιακές με τα 0-100Km/h να έρχονται σε 6,7 δευτερόλεπτα. Η ειδική έκδοση Gold θα είναι εξοπλισμένη με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και κιβώτιο ταχυτήτων μηχανικό 6 σχέσεων.

Το Puma ST Gold Edition θα κατασκευαστεί στη Ρουμανία και θα κοστίζει 29.250€, ενώ τα πρώρα μοντέλα θα είναι έτοιμα στο τέλος του 2021.

Το βίντεο του Ford Puma ST Gold Edition.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ken Block πουλάει το Hoonitruck με κινητήρα Ford GT

Μοναδικά προνόμια και οφέλη για επιχειρήσεις και επαγγελματίες από τη Ford

Τι κοινό έχει το Ford Maverick με το Fiesta ST;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης