Η Ford παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες το νέο της μικρό pick up Maverick, το οποίο αναμένεται να έχει Η βασική έκδοση του Maverick είναι υβριδική με τον EcoBoost 2.5 λίτρων κινητήρα.την ίδια εμπορική επιτυχία με τα υπόλοιπα φορτηγάκια της Ford. Ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι η τιμή του είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και η γκάμα που προσφέρει είναι τεράστια, τότε αναμένεται να φτάσει τα επίπεδα της σειράς F, η οποία ιδιαίτερα στην Αμερική σπάει κάθε ρεκόρ.

Το ενδιαφέρον όμως με το Maverick είναι ότι μοιράζεται μια ιδιαίτερη τεχνολογία με το δημοφιλές Fiesta ST της Ford. Πρόκειται για ένα σύστημα στην ανάρτηση το οποίο ονομάζεται force-vectoring spring και ουσιαστικά βοηθάει το όχημα να απορροφά τις δυνάμεις που αναπτύσσονται στις στροφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το entry level φορτηγάκι της Ford αναμένεται ως μοντέλο 2022.

Το σύστημα είναι τοποθετημένο και στο Transit Connect!

Το ειδικό αυτό σύστημα ελατηρίων της Ford είναι τοποθετημένο στις γωνίες του αυτοκινήτου και βοηθάει στο Το Maverick είναι το μικρότερο σε διαστάσεις σε όλη την οικογένεια των pick up της Ford.να απορροφήσει ενέργεια στον τροχό στον οποίο δέχεται τις μεγαλύτερες πιέσεις στη διάρκεια της στροφής. Βελτιώνονται με αυτόν τον τρόπο η ισορροπία του αυτοκινήτου, η σταθερότητα, ενώ δημιουργεί μια πιο ουδέτερη απόκριση στην οδική συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο σύστημα έχει τοποθετηθεί και στο Transit Connect από τη Ford. Στην περίπτωση του Maverick, το συγκεκριμένο σύστημα βοηθάει στο να υπάρξει καλή οδική συμπεριφορά χωρίς να χαθεί το βασικό του χαρακτηριστικό, που είναι η δύναμη έλξης που είναι στα 1.814 κιλά στη μέγιστη έκδοση, αλλά και η δυνατότητα φόρτωσης.

Δύο επιλογές στον κινητήρα είναι διαθέσιμες στο νέο Maverick, η μία υβριδική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε πού έπεσε το Ford Bronco!

Η Ford καλεί τον κόσμο να βοηθήσει στη δημιουργία ενός αυτοκινήτου

Νέα ειδική έκδοση του Ford Ranger Raptor

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης