Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μια πολύ σπέσιαλ έκδοση του εξαιρετικού Puma ST, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά σε περιορισμένο αριθμό μονάδων, έχει στα σκαριά η Ford.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο θα φέρει τη σφραγίδα της Ford Performance και, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, θα διακρίνεται για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Μάλιστα η «μπλε οβάλ» φίρμα ζήτησε από τους φίλους της μάρκας να συμβάλουν στον σχεδιασμό και στην ονομασία του μοντέλου.

Στις 18 Ιουνίου θα αποκαλυφθεί η τελική έκδοση.Αυτό θα συμβεί μέσω καινοτόμων online ψηφοφοριών από τα social media. Συγκεκριμένα, οι χρήστες σε Twitter και Instagram θα έχουν την ευκαιρία μέχρι τις 10 Ιουνίου να επιλέξουν μία σειρά από σχεδιαστικά στοιχεία για την έκδοση περιορισμένης παραγωγής του πρώτου SUV της Ford Performance που διατίθεται στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επικρατέστερες προτάσεις θα υλοποιηθούν στην τελική έκδοση του Puma ST Special Edition, το οποίο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ford στην Κραϊόβα της Ρουμανίας και θα είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Καταθέτοντας τις προτιμήσεις τους σε ψηφοφορίες που διοργανώνονται στα κανάλια της Ford στο Twitter και το Instagram σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές, οι οπαδοί του εγχειρήματος θα μπορούν να αποφασίζουν τους χρωματικούς συνδυασμούς σε στοιχεία όπως το αμάξωμα, τα αυτοκόλλητα, οι δαγκάνες των φρένων και οι ραφές των ζωνών ασφαλείας του μοντέλου και να επιλέγουν εάν στο εξωτερικό του θα φέρει διακριτικά σήματα ή όχι. Επιπλέον το όνομα της ειδικής έκδοσης θα αποφασιστεί επίσης από τους fans της μάρκας.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν από εναλλακτικές προτάσεις για κάθε στοιχείο, ενώ η κάθε ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή για 24 ώρες. Η τελική έκδοση και το όνομα του Ford Puma ST Special Edition θα αποκαλυφθούν στις 18 Ιουνίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

8 χρόνια εγγύηση και επιτόκιο 0,99% για το Ford Puma ST

Το νέο Ford Puma ST των 200 ίππων διαθέτει τα πάντα

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης