Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ζήτηση ελαστικών υψηλών επιδόσεων είναι αυξημένη τα τελευταία χρόνια ενώ οι μελέτες δείχνουν πως θα υπάρξει περαιτέρω άνοδος μέχρι το 2020. Goodyear και Dunlop, είναι δύο εταιρείες «Α’ Εθνικής» που κατασκευάζουν ποιοτικά ελαστικά.

Goodyear και Dunlop. Δύο εταιρείες που κατασκευάζουν ελαστικά Α' Εθνικής... (στυην φωτό ο Στέλιος Ταβουλάρης της εισαγωγικής εταιρείας)


Περισσότερα χιλιόμετρα…
Η Goodyear ανακοίνωσε τη διάθεση του ολοκαίνουργιου Eagle F1 Asymmetric 3, το νέο Ultra-High Επιπλέον 11.000 χιλιόμετρα  μπορεί να καλύψει ο χρήστης τόσο του Eagle F1 Asymmetric 3 όσο και του Sport Maxx RT2…Performance ελαστικό. Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για ένα νέο προϊόν που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την μειωμένη απόσταση φρεναρίσματος κατά 2,6 μέτρα σε υγρό οδόστρωμα συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι η κατά 31% βελτιωμένη επίδοση φθοράς πέλματος που στην πράξη μπορεί να καλύψει 11.500 χιλιόμετρα περισσότερα. Στο νέο ελαστικό έχει γίνει χρήση ειδικής ρητίνης. Το Eagle F1 Asymmetric 3 διατίθεται για ζάντες 17-20 ιντσών με πλάτος 205 – 285 και προφίλ 30-50.

Για περισσότερο “αγωνιστική” χρήση
Με τη σειρά της η Dunlop παρουσίασε στην συγκεκριμένη κατηγορία το νέο Sport Maxx RT2 της Dunlop. Πρόκειται για ένα Ultra-High Performance θερινό ελαστικό που προσφέρει κράτημα και μέγιστη ακρίβεια στις αλλαγές κατεύθυνσης του αυτοκινήτου.

Στην περίπτωση του Dunlop οι διαθέσιμες διαστάσεις είναι για ζάντες 17-21 ιντσών, πλάτους 205-285 και προφίλ 35-55. Μοντέλα που χρησιμοποιούν ως πρώτη τοποθέτηση το εν λόγω ελαστικό είναι τα, BMW X1, BMW Series 5, Mercedes E Class, MINI Countryman κ.ά.

Πράγματα που χαρακτηρίζουν το νέο Dunlop Sport Maxx RT2
Μείγμα με ειδική συγκολλητική ρητίνη έχει χρησιμοποιηθεί στο νέο ελαστικό της Dunlop
Στο εσωτερικό ενός ελαστικού υπάρχουν στοιχεία που βοηθούν στην καλύτερη πρόσφυση (στην φωτό το Sport Maxx RT2)

 

        

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης