Το μικρό αδερφάκι της Volvo, η Polestar, βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για να παρουσιάσει την Το Polestar 1 είχε ως βάση του το Volvo P1800.τελευταία έκδοση του Polestar 1. Η εταιρεία από το Γκέτεμποργκ έχει στόχο να κατασκευάζει αυτοκίνητα επιδόσεων, υβριδικά και ηλεκτρικά, πάντα σε συνεργασία με τη Volvo.

Το Polestar 1 έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται από το 2017, ωστόσο αρκετά ήταν τα εμπόδια που βρήκε μπροστά του. Οι καιροί ωρίμασαν και η εταιρεία ολοκλήρωσε το πρώτο της μοντέλο, ενώ το 2019 παρουσίασε το δεύτερο μοντέλο της και πλέον οδεύει για το τρίτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρυσό με μαύρες ζάντες, εκπληκτικός συνδυασμός.

Η τελευταία έκδοση του Polestar 1 θα είναι εντυπωσιακή!

Το Polestar 1 ήταν υβριδικό με έναν 2λιτρο κινητήρα τούρμπο απόδοσης 300 ίππων ο οποίος προερχόταν απόΗ κατασκευή των Polestar γίνεται στην Κίνα. το XC90. Μαζί με τον κινητήρα υπήρχε και ένα ηλεκτρικό μοτέρ υψηλής απόδοσης με το σύνολο των δύο τμημάτων θα αποδίδει πάνω από 600 ίππους! Η μετάδοση γινόταν και στους 4 τροχούς, ενώ θα συνεργαζόταν με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι η Polestar ετοιμάζει μια ειδική έκδοση του μοντέλου για να το αποχαιρετήσει, σε χρώμα χρυσαφί με μαύρες ζάντες, το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 25 μονάδες. Η Polestar έχει παρουσιάσει ήδη το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο με απόδοση 408 ίππους, το Polestar 2, ενώ το επόμενο βήμα είναι το Polestar 3, που θα είναι SUV.

Το βίντεο παρουσίασης του Polestar 2

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολύ μεγάλα σκορ για το Polestar 2 στα crash tests

Το ηλεκτρικό grand tourer των Σουηδών περνά στην παραγωγή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης