Η συναρπαστική μπερλίνα της βαυαρικής φίρμας, με τον πανίσχυρο κινητήρα, τις εκπληκτικές επιδόσεις και τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, είναι διαθέσιμη προς παραγγελία και στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW Hellas ανακοίνωσε την τιμή της καινούργιας M5, με το κόστος αγοράς να ανέρχεται στα 174.900 ευρώ. Τα χρήματα είναι φυσικά πολλά, αλλά σε αυτό, μεγάλο ρόλο παίζει η υπερφορολόγηση, καθώς τα 75.071,23 ευρώ προέρχονται μόνο από φόρους.

Το σπορ sedan τροφοδοτείται από τον V8 4.4 TwinPower Turbo κινητήρα απόδοσης 600 ίππων και 750 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο M Steptronic οκτώ σχέσεων, με τις επιδόσεις να είναι αντίστοιχες των supercars, επιταχύνοντας στα 0-100 σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα και στα 0-200 σε 11,1΄΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την τελική ταχύτητα, περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Στην περίπτωση που ο αγοραστής επιλέξει το «Driver Package», ο κόφτης αφαιρείται και το αυτοκίνητο «ανεβαίνει» μέχρι τα 305 χλμ./ώρα.

Η νέα Μ5 διαθέτει σύστημα xDrive με τρεις λειτουργίες (2WD, 4WD και 4WD Sport), παρέχοντας ακρίβεια, ευκινησία και άψογη ελκτική πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες. Επίσης, φέρει διαφορικό Active M Differential που κατανέμει τη ροπή μεταξύ των τροχών στον πίσω άξονα, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να κινηθεί στο όριο με απόλυτη ασφάλεια.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης