Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τη δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά της γρήγορης οδήγησης, να εκπαιδευτούν από τους κορυφαίους του είδους και να επισκεφθούν ορισμένες από τις καλύτερες πίστες προσφέρει η Hyundai στους πελάτες της και σε όλους τους φίλους των τεσσάρων τροχών μέσω του «Driving Experience».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους σε υψηλών προδιαγραφών circuit, οδηγώντας τα κορυφαία μοντέλα της σειράς N της κορεατικής φίρμας, όπως τα i30 N και i30 Fastback N.

Το πρόγραμμα «Hyundai Driving Experience» απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της ταχύτητας. Θα ξεκινήσει τον Ιούλιο από την πίστα Bilster Berg της Γερμανίας και θα συνεχιστεί στο διάσημο Nürburgring.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα υποδιαιρείται σε πέντε ενότητες, καλύπτοντας όλα τα επίπεδα. Η πρώτη «N-Experience» απευθύνεται σε αρχάριους, κοστίζει 99 ευρώ και έχει διάρκεια μίας ημέρας. Σε αυτή τη φάση, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τα βασικά, δηλαδή πώς να κάνουν σλάλομ, να χειρίζονται το τιμόνι, το φρένο και το γκάζι.

Η δεύτερη ενότητα «Level 1» έχει διάρκεια 1,5 ημέρα, κοστίζει 529 ευρώ και περιλαμβάνει χρονομετρημένους γύρους με αυτοκίνητο ασφαλείας να προπορεύεται, δυναμική οδήγηση, φρενάρισμα υπό πίεση και αλλαγή λωρίδας.

Η τρίτη «Level 2» αφορά αλλαγές κατεύθυνσης, οδήγηση στην αγωνιστική γραμμή, σλάλομ με χρονομέτρηση, υψηλής ταχύτητας χρονομετρημένους γύρους και βελτίωση διαφόρων δεξιοτήτων. Κοστίζει 899 ευρώ και έχει διάρκεια 2,5 ημέρες.

Το προτελευταίο στάδιο «TCR Race Taxi» απευθύνεται σε όσους έχουν επιλέξει ένα από τα παραπάνω προγράμματα. Έχει διάρκεια 2 ημέρες, κοστίζει 199 ευρώ επιπλέον και περιλαμβάνει 2 γύρους ως συνοδηγός επαγγελματία με τέρμα το γκάζι, αλλά και οδήγηση για ισάριθμους γύρους με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή.

Τέλος, υπάρχει και το E-Experience Training, το οποίο γίνεται με το ηλεκτρικό Kona και το Ioniq Plug-in-Hybrid. Έχει κόστος 99 ευρώ και στόχος είναι η γνωριμία με τα νέας τεχνολογίας οχήματα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης