Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Σπορ, κομψή, πολυτελής και πλήρως ψηφιακή. Η νέα γενιά της SL εκσυγχρονίστηκε πλήρως, με τη Mercedes να δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το εσωτερικό του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διάταξη θέσεων είναι 2+2, με τα υψηλής ποιότητας υλικά, τη σχολαστική ακρίβεια και την απόλυτη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια να αναδεικνύουν την ανωτερότητα του γερμανικού αυτοκινήτου.

Η καινούρια AMG SL εξελίχθηκε, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε προκειμένου να προσφέρει σε οδηγό και επιβάτες τη μέγιστη απόλαυση και άνεση. Βέβαια, αυτό που κάνει τη διαφορά στο εμβληματικό τετράτροχο της Mercedes είναι το σύστημα MBUX τελευταίας γενιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενσωματώνοντας έναν μεγάλο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μια κάθετα τοποθετημένη κεντρική οθόνη 11,9΄΄, υπόσχεται μια μοναδική διαισθητική εμπειρία. Η τεχνητή νοημοσύνη, οι προηγμένες λειτουργίες και τα «έξυπνα» apps κάνουν τις μετακινήσεις διασκέδαση.

Οι κλασικοί διακόπτες λάμπουν διά της απουσίας τους. Αυτή η SL αποτελεί τον ορισμό της ψηφιακής πολυτέλειας. Η διάταξη της κεντρικής οθόνης με δυνατότητα ρύθμισης της γωνίας κλίσης μειώνει στο ελάχιστο οποιαδήποτε αντανάκλαση. Ο οδηγός έχει πάντοτε άριστη ορατότητα.

 

Κλασική οροφή

Με την καινούρια SL, η Mercedes επαναφέρει, εκτός από τις 2+2 θέσεις, και την παραδοσιακή υφασμάτινη οροφή. Φυσικά αναδιπλώνεται ηλεκτρικά και περιγράφεται ως πολύ υψηλής αντοχής.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ακαμψία του πλαισίου, με το πακέτο εξοπλισμού να περιλαμβάνει δεκάδες συστήματα υποβοήθησης. Στους κινητήρες λογικά θα δούμε τις ισχυρότερες εκδοχές των V6 με υβριδική τεχνολογία, με το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων να είναι στάνταρ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η νέα Mercedes C-Class έφθασε στην Ελλάδα – Δείτε τις τιμές

Η Mercedes θα χρησιμοποιήσει «πράσινο» ατσάλι στα αυτοκίνητά της

Έτοιμη η ηλεκτρική limo της Mercedes

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης