Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Για 8η συνεχή χρονιά, η φημισμένη εταιρεία κατασκευής supercars με έδρα την Μπολόνια, αναγνωρίστηκε από το Ινστιτούτο Κορυφαίων Εργοδοτών ως ο καλύτερος εργοδότης στην Ιταλία, λαμβάνοντας τη διάκριση «Top Employer Italia 2021».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επικεφαλής ανθρωπίνου δυναμικού της Lamborghini, Umberto Tossini, έκανε λόγο για ένα σπουδαίο επίτευγμα, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες της αυτοκινητοβιομηχανίας για την προώθηση μιας εταιρικής κουλτούρας που περιστρέφεται γύρω από τον άνθρωπο.

«Σε μια χρονιά που επηρεάστηκε από την πανδημία, αυτό το βραβείο έχει πολύ μεγάλη σημασία. Η εταιρεία μας αντέδρασε άμεσα στις προκλήσεις, προσαρμόστηκε και έβαλε το ανθρώπινο δυναμικό πάνω απ’ όλα. Οι εργαζόμενοι είναι η απόλυτη προτεραιότητα» δήλωσε ο κ. Tossini.

Οι εργαζόμενοι πάνω απ’ όλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εργοστάσιο της Sant' Agata απασχολούνται 1.800 άνθρωποι.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση απονέμεται σε εταιρείες που παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας, προσφέροντας παράλληλα κατάρτιση και ανάπτυξη δεξιοτήτων σε όλα τα επίπεδα και επιδιώκοντας συνεχώς να βελτιώνουν και να βελτιστοποιούν τις πρακτικές τους στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού.

Έλαβε τον τίτλο Top Employer Italia 2021.Η διαδικασία επιλογής των κορυφαίων εργοδοτών επικεντρώνεται στη συμμετοχή σε μια αυστηρή και εμπεριστατωμένη διαδικασία μελέτης όπου πρέπει να επιτευχθούν τα απαιτούμενα υψηλά πρότυπα. Κατόπιν εξακριβώνονται όλες οι απαντήσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η εγκυρότητα της διαδικασίας μελέτης.

Το 2020, η Lamborghini πραγματοποίησε αρκετά προγράμματα για την προώθηση της διαφορετικότητας, της ένταξης, των ίσων γονικών δικαιωμάτων και της ίσης αμοιβής για γυναίκες και άνδρες με ισοδύναμα προσόντα και καθήκοντα.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν μεγάλες επενδύσεις στην ψηφιακή τεχνολογία, ενώ εν μέσω καραντίνας έγιναν δωρεάν μαθήματα κατάρτισης, ακόμη και διαδικτυακά σεμινάρια από εμπειρογνώμονες για την ψυχολογική υποστήριξη και τη σωματική ευημερία των εργαζομένων.

 

Σε ποιες χώρες πωλούνται οι περισσότερες Lamborghini;

Η θρυλική Lamborghini Diablo σε 17 φωτογραφίες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης