Του Λουκά Παπαλάμπρου

Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς. Αγωνίζεται στη Γιουβέντους και πρόσφατα σκόραρε το 100ό γκολ με τη «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να γιορτάσει τα 100 τέρματα με την ιταλική ομάδα, ο Πάουλο Ντιμπαλά έκανε ένα πολύ σπέσιαλ δώρο στον εαυτό του. Αγόρασε ένα από τα καλύτερα τετράτροχα που κυκλοφορούν στον κόσμο, την εκθαμβωτική Lamborghini Aventador S Roadster.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής επισκέφθηκε τις κεντρικές εγκαταστάσεις της φημισμένης μάρκας στη Sant’ Agata της Μπολόνια, ξεναγήθηκε στους χώρους και παρέλαβε τα κλειδιά του πανίσχυρου supercar.

Ο Ντιμπαλά λαμβάνει 7 εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο.Με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του, ο 28χρονος σταρ έκανε λόγο για το αυτοκίνητο των ονείρων του, για ένα ξεχωριστό όχημα, που του προκαλεί πολύ έντονα συναισθήματα. Επέλεξε την Aventador S Roadster σε κίτρινο χρώμα και, όπως αποκάλυψε, περίμενε αρκετό καιρό για να την κάνει δική του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, προτίμησε τον συνδυασμό δερμάτινων επενδύσεων «Nero Ade» με «Giallo Ade». Το supercar της Lamborghini τροφοδοτείται από τον V12 6,5 λίτρων κινητήρα των 740 ίππων. Οι επιδόσεις είναι «εκρηκτικές» με τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση να έρχονται σε μόλις 3 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.

Ποζάρει περιχαρής δίπλα στο νέο του απόκτημα ο Αργεντινός σταρ.

Όσο για την τιμή, ούτε η εταιρεία, ούτε ο πελάτης ανέφεραν το παραμικρό. Ωστόσο είναι βέβαιο πως ο Ντιμπαλά έδωσε πάνω από 300.000 ευρώ για να αποκτήσει την Aventador S.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν φαντάζεστε πόσα αυτοκίνητα πούλησε η Lamborghini

Κορυφαίος εργοδότης στην Ιταλία η Lamborghini

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης