Του Λουκά Παπαλάμπρου

Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, το C5 Aircross προκάλεσε αίσθηση χάρη στη μοντέρνα αισθητική του, την ευρυχωρία και την έξυπνη διαρρύθμιση του εσωτερικού, τις καινοτόμες τεχνολογίες, τον πλούσιο εξοπλισμό και τους αποδοτικούς κινητήρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ναυαρχίδα της Citroen, το SUV με τις απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης, την πρωτοποριακή ανάρτηση «Progressive Hydraulic Cushions», τα καθίσματα «Advanced Comfort» και τα 20 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μεταξύ των οποίων είναι η αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2 «Highway Driver Assist», υπόσχεται μοναδικά επίπεδα άνεσης στους επιβάτες σε όλες τις συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων θα βρίσκεται τον Δεκέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών κινητήριων συνόλων. Στη βάση της γκάμας είναι ο εξαιρετικός τρικύλινδρος κινητήρας 1.2 PureTech απόδοσης 130 ίππων, με τους diesel BlueHDi 130 και BlueHDi 180 να ακολουθούν.

Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο EAT8. Επίσης, στα τέλη του 2019 θα είναι διαθέσιμο και σε plug-in hybrid έκδοση, συνδυάζοντας ένα συμβατικό μοτέρ και δύο ηλεκτροκινητήρες, με τη συνολική ισχύ να αγγίζει τους 300 ίππους. Όλες οι εκδόσεις φέρουν το σύστημα Grip Control με πέντε προγράμματα λειτουργίας (ESP off, Standard, Sand, off-Road και Snow).

Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει το σαλόνι του C5 Aircross, με τα τρία ξεχωριστά καθίσματα πίσω, το πορτμπαγκάζ χωρητικότητας από 580 έως 1.630 λίτρα, την TFT οθόνη 12,3 ιντσών στον πίνακα οργάνων, την οθόνη αφής 8΄΄ στην κεντρική κονσόλα και το σύστημα κλιματισμού με φίλτρο ενεργού άνθρακα που συγκρατεί σωματίδια έως 2,5 microns.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες του C5 Aircross

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης