Τα μοντέλα της DS Automobiles, από το DS3 Crossback έως το DS7 Crossback διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη εμφάνιση, το πολυτελές εσωτερικό, το παριζιάνικο φινίρισμα και τον ξεχωριστό σχεδιασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, αυτό που κάνει πραγματικά τη διαφορά είναι η ποιότητα κύλισης. Στο δρόμο τα γαλλικά μοντέλα κινούνται με απαράμιλλη άνεση, χάρη στο στιβαρό πλαίσιο και την πρωτοποριακή ανάρτηση.

Ειδικότερα, το DS7 εξοπλίζεται με ένα ενεργό σύστημα ανάρτησης με κάμερα σάρωσης του δρόμου. Η τεχνολογία ονομάζεται «Active Scan Suspension» και στόχος της είναι να ανιχνεύει τις επικείμενες ανωμαλίες του οδοστρώματος σε απόσταση 5 μέτρων, προσαρμόζοντας σε πραγματικό χρόνο τα αμορτισέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία προηγμένη κάμερα που είναι τοποθετημένη πίσω από το παρμπρίζ και συνδέεται  ηλεκτρονικά με τον εμπρός και πίσω άξονα, συνεργάζεται με τέσσερις αισθητήρες ύψους και τρία επιταχυνσιόμετρα, αναλύοντας όλες τις αλλαγές στην επιφάνεια του οδοστρώματος.

Τα δεδομένα που συλλέγονται μεταδίδονται στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, η οποία με τη σειρά της προσαρμόζει συνεχώς την ανάρτηση, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες μια μοναδική εμπειρία.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης