Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Πανίσχυρο, εκπληκτικά γρήγορο και απερίγραπτα ικανό. Το Hercules 6×6 της Rezvani περιγράφεται ως ο «θεός όλων των pick-up», ξεπερνώντας οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στον διάβα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καλιφορνέζικη εταιρεία παρουσίασε επίσημα τον Ηρακλή, ανακοινώνοντας παράλληλα και τις τιμές. Το εξάτροχο «θηρίο» βασίζεται στο Jeep Wrangler. Είναι όμως αναβαθμισμένο σε κάθε σημείο, έχει εντυπωσιακές προδιαγραφές και εμφάνιση που ενθουσιάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέρει θωράκιση αμαξώματος, ελαστικά παντός εδάφους 37 ιντσών και μια πρωτοποριακή ανάρτηση που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη FOX Racing. Προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις, με την κορυφαία να είναι στρατιωτικού τύπου, καθώς διαθέτει βαλλιστική προστασία επιπέδου 7, ηλεκτρομαγνητική παλμική προστασία επιπέδου E1, E2 και E3 και θερμική νυχτερινή κάμερα.

Το εσωτερικό του προέρχεται από το Wrangler, με τους ανθρώπους της Rezvani να έχουν ενισχύσει την προστασία της καμπίνας και να καλύπτουν τις επιφάνειες με δερμάτινες επενδύσεις, σουέτ ύφασμα και έντονες ραφές. Το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής 9 ιντσών περιλαμβάνεται στάνταρ, ενώ από το πακέτο εξοπλισμού δεν λείπει καμία τεχνολογία υποβοήθησης.

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των V6 κινητήρων βενζίνης και diesel απόδοσης 285 και 260 ίππων, του V8 6,4 λίτρων με τους 500 ίππους και του V8 7.0 Hemi απόδοσης 1.300 ίππων και 1.340 Nm ροπής. To θηριώδες μοτέρ συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 225.000 δολάρια και φθάνουν τα 474.000 δολάρια στην ισχυρότερη και πιο πλούσια έκδοση με τη στρατιωτική θωράκιση.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης