Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η… σωστή οδήγηση με ένα super car δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται εμπειρία, εκπαίδευση και να κουβαλάς στην «πλάτη» σου πολλά χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι πολλών τέτοιων αυτοκινήτων.

Είναι λογικό πως όσο ανεβαίνουν τα άλογα τόσο αναβαίνουν και οι απαιτήσεις και ταυτόχρονα πέφτουν οι… χρόνοι όταν οδηγείς στην πίστα.

Εμείς τον μύθο τον ζούμε... Οι εκπαιδευτές δεν ξέρω!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλά… άλογα!
Αυτό είναι και το σωστό μέρος για να απολαύσεις οδηγικά ένα όχημα, είτε έχει λίγα είτε πάρα πολλά Στην πίστα απολαμβάνες την οδήγηση με ασφάλειαάλογα.

 Πριν από λίγες εβδομάδες η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Nissan έδωσε την ευκαιρία σε δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου να οδηγήσουν στην πίστα των Μεγάρων, το εκρηκτικό GT-R MY2017 (Model Year).

Στην... καρότσα ενός Nissan Navara για να ζήσουμε από κοντά αυτά που τραβά ο φωτογράφος για να απαθανατίσει τη στιγμή!

Ο ρόλος του εκπαιδευτή
Οι προσκεκλημένοι αν και έμπειροι οδηγοί, πραγματοποίησαν γύρους με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή Παναγιώτη Χαλάτση.

Όπως θα δείτε η δουλειά που είχε να κάνει δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς είχε να αντιμετωπίσει και την… τρέλα των δημοσιογράφων που ήθελαν να κινηθούν σε ρυθμούς αγώνα.

Βάλε από την... καλή (βενζίνη). Θα οδηγήσει και ο Ποντίκας!


Πέντε οδηγοί με… τέρμα το γκάζι

Επιλέξαμε πέντε incar video, με τους Βασίλη Σαρημπαλίδη (υπογράφων), Στράτη Χατζηπαναγιώτου, Δύσκολες στιγμές περνά ο συνοδηγός ενός Nissan GT-R…Πάρι Ποντίκα, Κώστα Χαριάτη και Σπύρο Ρέκκα.

«Κόψαμε» τις καλύτερες στιγμές, βάλαμε… υπότιτλους και στο τέλος καταλάβαμε τι περνά ένας εκπαιδευτής που προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και ταυτόχρονα να προσφέρει γνώσεις για να μπορέσεις να κινηθείς καλύτερα και πιο γρήγορα.

Αριστερά ο αφανής ήρωας μίας διοργάνωσης με οδήγηση ένα Nissan GT-R. Ο λόγος για τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Nissan Γιάννη Μεθενίτη (αριστερά). Δεξιά στην φωτογραφία ο Κώστας Χαριάτης τον οποίο... βλέπετε καθώς στο σχετικό video είναι... κρυμμένος!!!


Απολαύστε παρακάτω τα σχετικά incar video (αλφαβητικά) και θα καταλάβετε τι… τραβούν οι εκπαιδευτές όταν έχουν να κάνουν με δημοσιογράφους στη θέση του οδηγού!

Δείτε στο παρακάτω video τον Πάρι Ποντίκα (Πρώτο Πρόγραμμα) που κατάφερε να… τρομοκρατήσει τον εκπαιδευτή Παναγιώτη Χαλάτση!

Ο Σπύρος Ρέκκας (Real News) οδηγεί και απολαμβάνει ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο

Ο Βασίλης Σαρημπαλίδης (zougla.gr) κάνει πράξη όσα ακούει από τον Παναγιώτη Χαλάτση

Ο Κώστας Χαριάτης(motori.gr) ακολουθεί την τακτική του όποτε οδηγούμε δεν… μιλάμε! 

 

Ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου (4 Τροχοί) κάνει τη… βόλτα του και θυμάται τα παλιά

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης