Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στο Παρίσι ταξίδεψαν στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, στελέχη της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Renault. Συγκεκριμένα, παρευρέθησαν σε εκδήλωση της «μαμάς» εταιρείας, Οι πωλήσεις και η εξυπηρέτηση προς τον πελάτη ανέβασαν την ελληνική εταιρεία πολύ ψηλά η οποία πραγματοποιήθηκε προς τιμήν όλων των αντιπροσώπων ανά τον κόσμο.

Την Ελλάδα εκπροσώπησαν για λογαριασμό της TEOREN, ο Πρόεδρος Βασίλης Θεοχαράκης αλλά και η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Ντένη Θεοχαράκη. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι Γάλλοι βράβευσαν τους 12 καλύτερους αντιπροσώπους στον κόσμο για την συνολική τους δραστηριότητα στις χώρες που εκπροσωπούν τόσο στον τομέα των πωλήσεων όσο και στον τομέα που αφορά την ικανοποίηση του πελάτη.

Οι κορυφαίοι του κόσμου. Ανάμεσά τους και ο Βασίλης Θεοχαράκης (ο 4ος από την μπροστινή δεξιά σειρά)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελληνική διάκριση
Μία από τις 12 καλύτερες εισαγωγικές εταιρείες του κόσμου αναδείχτηκε η ελληνική TEOREN που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή των αυτοκινήτων της Renault στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της γαλλικής φίρμας εδώ και δύο περίπου χρόνια έχει καταφέρει να αλλάξει σημαντικά την εικόνα της μάρκας, στη χώρα μας.

Όπως έχει αποδειχτεί, η πολύ δουλειά των ανθρώπων που την εκπροσωπούν φαίνεται να πιάνει τόπο γεγονός που αποτυπώνεται στην κατακόρυφη αύξηση μεριδίου αγοράς στην Ελλάδα.

Πωλήσεις Renault – Ελλάδα*
2015, 1.145 (3.4%)
2014, 2.520 (3.5%)
2013, 1.232 (2.1%)
2012, 1.046 (1.8%)
2011, 1.523 (1.6%)
2010, 3083 (2.2%)
*στοιχεία ΣΕΑΑ
**σε παρένθεση το μερίδιο αγοράς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης