Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Με το… τελείωμα του καλοκαιριού έρχεται στην Ελλάδα και η νέα (6η για την ακρίβεια) γενιά της θρυλικής Ford Mustang. Το αμερικάνικο muscle car έχει αλλάξει πολύ και θα λέγαμε πως έχει γίνει πιο Παρακολουθήστε στο video που επιμελήθηκε ο Φραγκίσκος Πενίδης μία… διαφορετική παρουσίαση αυτοκινήτου ευρωπαϊκό από κάθε οπτική πλευρά.

Πριν από λίγες ημέρες, ταξιδέψαμε στην Γερμανία για να πάρουμε μία πρώτη γεύση από το αυτοκίνητο το οποίο οδηγήσαμε σε δύο εκδόσεις. Coupe με κινητήρα 5.0 λίτρα και cabrio με μηχανικό σύνολο 2.3 λίτρα. Δύο μέρες στα.. πέριξ του Μονάχου, με αρκετή οδήγηση, φωτογράφηση, συνέντευξη Τύπου και ότι συμπεριλαμβάνεται σε μία τέτοια δημοσιογραφική αποστολή.

Παρακολουθήστε παρακάτω το video με την παρουσίαση της νέας Ford Mustang αλλά και το τι γίνεται σε μία δημοσιογραφική αποστολή στο εξωτερικό… 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία διαφορετική παρουσίαση…
Όλα αυτά αποτυπώθηκαν στην… κάμερα και το υλικό που συγκεντρώθηκε περιποιήθηκε δεόντως, το τεχνικό τμήμα του zougla.gr. Στο τελικό video που φτιάχτηκε είναι σίγουρο ότι θα ζήσετε αυτό που βιώνουν όσοι δημοσιογράφοι… αναγκάζονται να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Πρόκειται για ένα νέο τρόπο παρουσίασης που εγκαινιάζει το zougla.gr προκειμένου να μαθαίνετε από πρώτο χέρι το γίνεται και πώς σε μία δημοσιογραφική αποστολή…

Διαβάστε επίσης: Ford Mustang: Αρρώστια…

 
Ford Mustang 6ης γενιάς: Έρχεται στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο. Τιμή: 42.000 ευρώ!

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης