Χατίρι δεν χαλάει στους ψηφοφόρους του ένας βουλευτής από την Κύπρο, ο οποίος φέρεται να έκανε συνοικέσιο σε μια μεσήλικη ψηφοφόρο του που επιθυμούσε να διαγάγει έγγαμο βίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ο Κύπριος βουλευτής φέρεται να παρενέβη προκειμένου να παντρευτεί η ψηφοφόρος του με εισαγόμενο γαμπρό από τη Συρία, 20 χρόνια μικρότερό της.

Ο γάμος όμως δεν κράτησε πολύ, αφού ο Σύρος, μόλις πήρε την υπηκοότητα, χώρισε την ψηφοφόρο του βουλευτή και παντρεύτηκε μια Λιβανέζα με την οποία είχε αποκτήσει τρία παιδιά.

Από τη στιγμή μάλιστα που ο Σύρος είχε αποκτήσει την υπηκοότητα, φρόντισε να κυπροποιήσει τη νέα του σύζυγο αλλά και τα τρία τους παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Υπουργείο Εσωτερικών αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και έτσι αφαίρεσε την υπηκοότητα από όλους, όμως ο Σύρος προσέφυγε στο δικαστήριο για να ζητήσει ανάκληση της απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών για αφαίρεση της κυπριακής υπηκοότητας που του είχε παραχωρηθεί.

Εκεί η υπόθεση περιπλέχθηκε ακόμα περισσότερο και το Υπουργείο Εσωτερικών βρέθηκε μπροστά σε μια νέα έκπληξη, αφού, όταν ο Σύρος χώρισε την Κύπρια, φρόντισε να την… αποκαταστήσει φέρνοντας από τη Συρία τον μικρότερο αδελφό του, ο οποίος παντρεύτηκε την πρώην σύζυγο, με την οποία είχε διαφορά ηλικίας 30 χρόνων!

Στη διευθέτηση της υπόθεσης, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, έβαλε πάλι το χεράκι του ο Κύπριος βουλευτής, που δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει την ψηφοφόρο του χωρίς άντρα…

Μέχρι στιγμής, πάντως, το όνομα του βουλευτή αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα προκαλούνταν σοβαρό πρόβλημα στο κόμμα όπου ανήκει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης