H Γεωργία Κατσογριδάκη είναι απόφοιτη του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Βιοτεχνολογία από το τμήμα Βιοχημείας, και υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Έχει λάβει επίσης πιστοποιητικό ομοιοπαθητικής εκπαίδευσης από Εθνική Εταιρεία Ομοιαπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν στην μελέτη των επιπέδων λεπτίνης σε παχύσαρκους και λεπτόσαρκους και τις διατροφικές ελλείψεις μετά από βαριατρικές επεμβάσεις.

Εχει πολυσχιδή επαγγελματική δράση, δεδομένου ότι εργάζεται ως ιδιώτης διαιτολόγος από το 2005, ενώ εχει διατελέσει και εκπαιδευτικός στα ΤΕΙ Λάρισας. Η εμπειρεία της περιλαμβάνει και τη διαχείρηση κλινικών περιπτώσεων, δεδομένου ότι έχει συνεργασία με τη Μονάδα Τεχνητου Νεφρού και τη χειρουργική κλινική του πανεπιστημιακου νοσοκομείου Λάρισας.

Παρακολουθεί ανελλιπώς συνέδρια σχετικά με το κλάδο της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να ειναι σε επαφή με την τρέχουσα ιατρική γνώση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και άλλων διεθνών και ξένων οργανισμών.
Συνεργάζεται επίσης με την Κοινότητα Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων καθώς επίσης και με την φιλανθρωπική οργάνωση “Ευχή Ζωής” που συμπαρίσταται σε κακοποιημένες γυναίκες – θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Διεύθυνση: Νεoφύτου 1 (6ος όροφος) – ΛάρισαΥ/μα: Αχιλλέως 9 (1ος όροφος) – Φάρσαλα
Τηλ. & fax: 2410 532 660 – 2491025055
Κιν: 6972 720 328
e-mail: info@katsogridaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης