Πριν αρκετά χρόνια συνειδητοποιήσαμε ότι οι γνώσεις γύρω από τη διατροφή αφορούσαν περισσότερο σε συγκεκριμένα συστήματα, που εξειδικευμένοι επαγγελματίες είχαν αναπτύξει και τα οποία αποτελούσαν αντικρουόμενες τεχνικές με άλλες νεώτερες….

Ο στόχος πάντα είναι ένας και συγκεκριμένος: μια βελτιωμένη ζωή, με καλύτερη υγεία και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ο τρόπος όμως είναι ένα κομμάτι το οποίο διαφοροποιείται, αφού εξαρτάται άμεσα από προσωπικές παραμέτρους όπως τις γευστικές προτιμήσεις, τα ωράρια εργασίας, τις αλλεργίες και τις δυσανεξίες, την οικογενειακή και την οικονομική κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να καλύψουμε την ανάγκη της συγκεντρωμένης πληροφόρησης το diaita.org σε συνεργασία με το zougla.gr έρχεται για να ωθήσει ακόμη περισσότερο τον τομέα της καλής φυσικής κατάστασης και της υγείας και να προσφέρει περισσότερη γνώση, ταχύτητα και εξειδίκευση, να διευρύνει τη θεματολογία, τον αριθμό των άρθρων και των συνεργατών.

Στις σελίδες του Fitness θα παραθέτουμε πληροφορίες όχι μόνο για τη διατροφή, αλλά και για την άσκηση, καθώς και χρήσιμες συμβουλές για συναφή θέματα. Επίσης θα περιέχονται πρακτικές προτάσεις μαγειρικής με διατροφικό πίνακα λιπαρών και θερμίδων κάθε συνταγής, ώστε να μπορείτε να τις ενσωματώσετε στο διατροφολόγιό σας χωρίς άγχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατηγορία της σωματικής άσκησης θα αναρτώνται άρθρα από καταρτισμένους γυμναστές και αθλητές, που θα αφορούν σε προγράμματα και ασκήσεις γυμναστικής, αλλά και σε απόψεις και προσωπικές τους εμπειρίες. Ταυτόχρονα επενδύουμε στην ανθρώπινη επικοινωνία και γι’ αυτό προχωράμε στη δημιουργία ενός blog, μέσα από το οποίο θα μπορούμε να απαντάμε στις απορίες και τα ερωτήματά σας. Με αυτή την πιο άμεση και προσωπική σχέση προσδοκία μας είναι η συνομιλία, προκειμένου να δίνουμε λύση σε πιο συγκεκριμένα και περίπλοκα θέματα.

Φιλοδοξούμε να προωθήσουμε μεθόδους, να δώσουμε κίνητρα και λύσεις, ώστε η βελτίωση της υγείας και να γίνει προσωπική επιλογή και ευχάριστος τρόπος ζωής.

Με εκτίμηση
Η ομάδα του diaita.org

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης