Το SOCOM αποτελεί μια από τις πιο γνωστές σειρές στον χώρο των tactical shooters που δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον υπό ανάπτυξη. Ένα μέλος όμως της ομάδας παραγωγής του SOCOM και συγκεκριμένα ο creative director, David Sears, αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι αρκετά παραπλήσιο με την βοήθεια του Kickstarter. Το όνομα του νέου του τίτλου είναι H-Hour: World’s Elite και σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα αποτελέσει τον πνευματικό απόγονο του SOCOM.

Ο Sears δήλωσε ότι δεν πρόκειται να δούμε κάποιο HD remake του SOCOM, ούτε μια αντιγραφή του. Αντιθέτως το H-Hour: World’s Elite θα σχεδιαστεί από την αρχή, θα βασίζεται στο multiplayer του και θα είναι ιδανικό για να το παίξετε παρέα με φίλους. Εδώ, όπως ακριβώς και στα SOCOM, μετράει η ομαδική δουλειά και είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε στις αποστολές. Όσο για την κάμερα, ο Sears ανέφερε ότι θα είναι τρίτου και πρώτου προσώπου ταυτόχρονα, ανάλογα με τις ανάγκες της αποστολής. Όταν θα βρίσκεστε σε οπτική τρίτου προσώπου θα βλέπετε τον χαρακτήρα σας όπως θα έπρεπε ενώ όταν θα γυρνάτε σε κάμερα πρώτου προσώπου τότε το μόνο που θα μπορείτε να δείτε μπροστά σας είναι το σκόπευτρο. Η κάμερα θα έχει κάνει αυτόματο zoom έτσι ώστε να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε πραγματικό πεδίο μάχης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο David Sears έχει ζητήσει αρχικά 200.000 δολάρια στο Kickstarter με τα οποία θα μπορέσει να δημιουργήσει το demo του H-Hour: World’s Elite. Αν μαζέψει 1.5 εκατομμύρια τότε θα ολοκληρώσει την έκδοση του παιχνιδιού για PC ενώ αν το ποσό φτάσει στα 2 εκατομμύρια τότε θα δούμε το H-Hour: World’s Elite και σε κονσόλα νέας γενιάς και πιο συγκεκριμένα στο PS4.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης