Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΑΔΑ) κλήθηκαν να καταθέσουν ως ύποπτοι για την υπόθεση αρπαγής του δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ισίδωρος Κούβελος καθώς και οι άνδρες ασφαλείας του Μαρινάκη που πρωταγωνίστησαν.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες οι κληθέντες θα απολογηθούν δια υπομνήματος μέσω των δικηγόρων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση της αρπαγής του δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη από το λόμπι του ξενοδοχείου HILTON της Αθήνας εκτυλίχθηκε ως αστυνομική ταινία στις 15 Μαρτίου 2018. Ο δημοσιογράφος είχε κλείσει ραντεβού με τον εκδότη της εφημερίδας «Αξία» Αντώνη Πίκουλα που είναι και εργοδότης του. Τέσσερις άνδρες ασφαλείας του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη ωστόσο πλησίασαν και ένας εξ αυτών απείλησε τον δημοσιογράφο με όπλο .Λίγο αργότερα και ενώ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που βρισκόταν στο εξωτερικό ο «μπράβος» του εφοπλιστή πάντα απειλώντας με όπλο ανάγκασε τον δημοσιογράφο να μεταβεί στα γραφεία της εφημερίδας «Αξία» προκειμένου να «κατεβάσει» ανάρτηση του από την ιστοσελίδα που διαχειρίζεται «piperata.gr» που αφορούσε την επερχόμενη άσκηση ποινικής δίωξης κατά Μαρινάκη από την Εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα. Ο εφοπλιστής δια των «μπράβων» είχε απαιτήσει όχι μόνον να «κατεβεί» η ανάρτηση αλλά να δημοσιευθεί νέο άρθρο δια του οποίου ο Πάρις Κουρτζίδης θα ανασκεύαζε και θα ζητούσε και συγγνώμη. Ο δημοσιογράφος κατόπιν όλων τούτων μετέβη στην Ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Εκβιαστών και κατέθεσε όλα όσα συνέβησαν.

Έκτοτε η δικογραφία παραμένει ανοικτή και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επομένων ημερών. Στο πλαίσιο αυτό κλήθηκαν ως ύποπτοι για να καταθέσουν οι Βαγγέλης Μαρινάκης ,Ισίδωρος Κούβελος και οι δύο «μπράβοι», πρωταγωνιστές της αρπαγής, τους οποίους αναγνώρισε ο Πάρις Κουρτζίδης και είναι οι,Μπουρνάζος και Σταυρουλάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Zougla Newsroom 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης